HaberlerTüm Haberler

Core Scentific’den, 70 Milyon Dolarlık Kredi Anlaşması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para madenciliği şirketi Core Scentific, B. Riley ile 70 milyon dolarlık yenileme kredisi için anlaşma yaptı.
B. Riley, iflas ilan eden kripto para madenciliği şirketi Core Scentific‘i kurtarmak için faaliyette bulundu. B. Riley ile 70 milyon dolarlık bir kredi anlaşması yapıldı.

İflas etmiş Bitcoin madencisi Core Scientific, B. Riley ile 70 milyon dolarlık yeni bir kredi anlaşması yaptı.

30 Ocak tarihli bir dosyaya göre, şirket mahkemeden Core Scentific’in önceden oluşturulmuş iflas anlaşmasının bir parçası olarak hissedarlardan aldığı 75 milyon dolarlık DIP kredisinin yerine geçen finansmanına onay vermesi talebinde bulundu.

Core Scentific'Den, 70 Milyon Dolarlık Kredi Anlaşması!

Miner, özel amaçlı hissedarlar komitesinin, Borçluların İkame DIP Aracına girişini ve nihai onaydan önce Orijinal DIP Aracının geri ödenmesini desteklediğini söyledi.

Anlaşma, Core Scientific’e 15 aya kadar izleme ve önemli esneklik sağlayacak çünkü planla ilgili herhangi bir kilometre taşı bulunmuyor ve herhangi bir Bölüm 11 planının onaylanmasını gerektirmiyor.

Daha önce orijinal DIP kredisi için son bir duruşma için planlanan duruşma tarihi önümüzdeki Çarşamba günü gerçekleşecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.