HaberlerAnaliz

Bitcoin Büyük Bir Fiyat Hareketine Mi Hazırlanıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, tehlikeli netice bir seviyede işlem görürken çözümleme verileri büyük bir fiyat hareketinin kapıda olduğuna işaret ediyor. Santiment Adres Etkinliği verileri, mühim sinyaller verirken Bitcoin sahipleri cüzdanlarından etken bir halde fon transferi kaydedildi.

Santiment Verileri

Lider kripto para birimi Bitcoin, 13 ağustostan bu yana 45.860 dolar ila 48.160 dolarlık fiyat bandında istikrarlı bir seyir izliyor. Göstergeye gore uzun vadeli adres etkinliği, Nisan ortası seviyelerine geri dönüyor. Santiment verileri, ağ etkinliğine katılan ve herhangi bir günde herhangi bir adrese varlık transferi icra eden adreslerin sayısını gösterdi. Bu verilerde hem göndericiler hem de alıcılar bulunuyor.

300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

En popüler çözümleme sağlayıcısının verilerine gore Bitcoin, sırasıyla %124 ve %113 fiyat artışıyla hızla yükseldiği Ocak ve Mayıs aylarında zirveye ulaştı. Gösterge ile Bitcoin arasındaki korelasyon, kripto para birimi fiyat hareketlerinin doğası ile açıklanmaktadır. Fiyatın mühim seviyede hareket etmesi adına kripto para borsalarının direkt adres etkinliğine bağlı olarak büyük bir fonla karşılaşması gerekecektir.

Borsa giriş göstergeleri, borsalarda olağandışı etkinlik gösteren herhangi spesifik bir veriyi göstermez. Bunun yanı sıra borsalara Bitcoin girişleri ayın başından bu yana 2 milyar dolar azaldı. Son birkaç günde düşük hafta sonu hacimleri sebebiyle giriş 500 milyon dolar artış kaydetti. Bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 328.000 Bitcoin adresi ağda etkinlik gösterirken önder kripto para, 46.794 dolardan alım satım işlemi görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin Ve Ethereum Fiyat Analizi: Yükseliş Sürecek Mi?

Bitcoin Fiyatı

Lider kripto para Bitcoin, ağustos ayına inanılmaz bir giriş yaparak ilkin 40.000 dolar barajını aşmıştı. 40.000 dolarlık seviyenin geride bırakılması ile hedef büyüten Bitcoin, 45.000 dolarlık fiyat bandının üzerine çıkarak yükselişe ivme kazandırdı. Bitcoin, geçtiğimiz günlerde ani bir fiyat hareketiyle kısa sürede 48.000 doların üzerine çıktı ve 49.000 dolar sınırına dayandı.

Ancak bu fiyat hareketi sürdürülebilir olmadı ve Bitcoin geri çekilerek 45.000 dolara geriledi. Gerilemenin peşinden kazançlarını geri almak isteyen boğalar Bitcoin fiyatını 46.800 dolara tekrardan taşıdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.