EkonomiHaberlerKripto Para Birimleri

Bank of America Stratejistlerinden Enflasyon Uyarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bank of America statejistlerinden enflasyon uyarısı. Raporlara göre, Bank of America stratejistleri, makroekonomik tablodaki bir değişikliğin daha yüksek kripto fiyatları için itici güç olabileceğine inanıyor.

Reuters’e göre, bankacılık devi analistler tüketicilere yeni bir not yayınlayarak yükselen fiyatların ve bocalayan küresel ekonominin ABD pazarlarına yayılabileceği konusunda uyardılar. Analistlere göre, ekonomi bozulmaya devam ederse, Federal Rezerv kalıcı enflasyonla mücadele etmek için para politikasını sıkılaştırmak zorunda kalacak ve diğer geleneksel varlıkların hisse senetleri üzerinde muazzam bir satış baskısı yaratacak.

BofA’nın en iyi yatırım stratejisti Michael Hartnett’e göre;

Enflasyon şoku’ kötüleşiyor, ‘faiz şoku’ yeni başlıyor, ‘durgunluk şoku’ geliyor.

Hartnett’e göre nakit, oynaklık, emtialar ve kripto para, böyle bir durumda yatırımcılar için en çekici varlıklar haline gelebilir ve hem hisse senedi hem de tahvil piyasalarından daha iyi performans gösterebilir. Federal Rezerv bu haftanın başlarında toplantı tutanakları yayınladı ve Fed yetkililerinin enflasyonu kontrol altında tutmak için federal fon oranını artırmanın gerekli olduğu konusunda anlaştıklarını belirtti.

Bloomberg emtia stratejisti Mike McGlone geçen ay olası bir resesyonun Bitcoin için iyi olabileceğini söyledi. Analiste göre BTC, teknoloji şirketleri ile birlikte işlem gören risksiz bir varlıktan yatırımcılar tarafından ekonomik istikrarsızlık dönemlerinde servet tutmak için kullanılan risksiz bir varlığa geçiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.