Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Analist’e Göre Bu Üç Altcoin Yakında Yükselebilir!

Popüler kripto para analisti olan Michael van de Poppe,  yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inandığı üç altcoini paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti olan Michael van de Poppe,  yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inandığı üç altcoini paylaştı.

Van de Poppe, yeni yayınladığı bir videoda Cosmos‘un (ATOM) fiyat hareketlerini dikkatle izlediğini belirtti. Van de Poppe’ye göre şu anda 21 ila 43 dolar arasında geniş bir aralıkta işlem gören ATOM, iyi bir risk-kazanç oranı sunuyor.

Piyasaların yukarı doğru hareket edeceği sonucuna varıyorsanız, neden böyle bir aralığın dışına çıktığında oldukça hızlı hareket etmeye başladığını bilerek bu aralığın alt sınırına girmek istemiyorsunuz… Bu durumda, eğer bu aralıkta daha uzun bir süre gezinirsek, kırılma epik olacak ve kırılma da nispeten büyük olacak.

Van de Poppe’ye göre 43 dolarlık yüksek aralığın ihlali, ATOM’u şu anki 27.30 dolarlık fiyatının 7 katına kadar gönderebilecek büyük bir ralli başlatabilir.

Popüler Analist'E Göre, Bu Üç Altcoin Yakında Yükselebilir!
Popüler Analist’E Göre, Bu Üç Altcoin Yakında Yükselebilir!

Van de Poppe’ye göre sıradaki altcoin Polkadot (DOT), bu yıl 23 dolarlık direnci zorladıktan sonra bir kırılmaya hazırlanıyor.

Şubat ayı boyunca güzel bir ralli gerçekleştirdik, bu yükseliş ayrışmasını yaratan düşük seviyelerin bir başka testi. Burada yapmakta olduğumuz, aynı zamanda buranın altındaki en yüksek hacim olan ve tüm likiditenin alındığını söyleyen bu yüksek seviyeyi (23 dolar) süpüren başka bir ralli.

Kripto uzmanına göre DOT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 55 dolardan %64’ün üzerinde düştüğünü belirtti.

Analistin radarındaki (SKL) sonkripto paraise Skale birimidir.

Van de Poppe’ye göre SKL, “dev bir hareketin” ardından  “hızlı bir uyum” yaşıyor. Ona göre Skale, büyük bir ralli başlatmadan önce büyük ölçüde ayarladığı Mart 2021’deki fiyat hareketini yansıtabilir.

Burada olduğu gibi (Mart 2021), oldukça doğal bir düzeltmenin gerçekleştiğini görüyoruz, önceki direncin desteğe dönüşmesinin yeniden test edilmesi, ki bu büyük olasılıkla burada da gerçekleşecek. Ardından, 0,31 doları kıracaksak, tüm bu yüksekleri süpüreceğimiz yeni bir dürtü dalgası alıyoruz. Öyleyse, bizi 0,60 ila 0,70 ABD dolarına götürecek başka bir tane daha alacağımızı varsayıyorum.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.