HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Lüks Giyim Markası Bonesmen, Metaverse Evrenine Katıldığını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lüks giyim markası bonesmen, metaverse evrenine katıldığını açıkladı. Bir Amerikan lüks giyim markası olan Bonesmen, metaverse dünyasına girdiğini duyurdu.

Bonesmen tasarımcılarının metaverse moda ürünleri, Decentraland metaverse platformunda açılacak ve yeni bir mağazada satılacak.

Bonesmen’in gelecekte kullanıcılara Bonesmen temalı NFT‘ler ve oyun içi sanal giyim ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli deneyimler sunacağı bildiriliyor.

Bonesmen, Decentraland Metaverse’ünde Mağaza Açacak

Lüks Giyim Markası Bonesmen,  Metaverse Evrenine Katıldığını Açıkladı!
Lüks Giyim Markası Bonesmen, Metaverse Evrenine Katıldığını Açıkladı!

Bu yeni girişimin, şu anda NFT işbirliklerini ve eski lüks marka ürünleri içeren ‘Bonesmen tomb’ projesinin bir parçası olduğu söyleniyor; proje, geçmişi, bugünü ve geleceği birbirine bağlamak için hayal gücünü kullanan ‘gizemli bir çevrimiçi alan’ olarak tanımlanıyor.

Tanınmış şirket, ‘Tomb’ adlı sanal bir mağazayla metaverse‘e ilk adımını attı. 10 NFT’den oluşacak BONESMETA koleksiyonunu görücüye çıkaracak olan Tomb, bir mağazanın ötesinde esrarengiz havasıyla “Dokunulabilir Asalet” olarak tanımlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.