HaberlerAltcoin Haberleri

Sıcak Gelişme! Aptos Labs, Google Ortaklığını Duyurdu

Aptos Labs, canlı hizmet oyunları için Web3 çözümleri üretiyor ve daha iyi Web3 oyun deneyimleri sunmak amacıyla Google Cloud ile iş birliği yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Aptos Labs, canlı hizmet oyunları için Web3 çözümleri üretiyor ve daha iyi Web3 oyun deneyimleri sunmak amacıyla Google Cloud ile iş birliği yaptı. Bu ortaklık sayesinde, Aptos Labs küresel oyun topluluğuna yönelik Web3 yetenekleriyle geliştirilmiş canlı hizmet oyun tekliflerini sunacak olan Aptos GameStack adlı birleşik bir platformu tanıtacak.

Google İle İşbirliği

Aptos GameStack, geliştiricilere Web3 özelliklerini entegre etmek, oluşturmak ve oyunlara sorunsuz bir şekilde bağlamak için kapsamlı bir çözüm sunuyor. Aptos Labs, Google Cloud iş birliği ile platformun veri, analitik, yapay zekâ ve makine öğrenimi gibi alanlardaki çözümlerini kullanarak dünya çapındaki oyunculara daha üstün Web3 deneyimleri sunacak.

Image 18

Google’ın stratejik sektörlerdeki yöneticisi Jack Buser, yaptığı açıklamada, “Aptos GameStack ile her türden oyun artık Web3 teknolojisinin gücünden kolayca yararlanabilecek. Aptos Labs ile ortaklığımız, Web3 teknolojisinin oyunculara sağladığı faydaları oyun endüstrisinin ana akımına taşıyor.” şeklinde konuştu.

Google Cloud servislerini Aptos GameStack’in Web3 araçları ile birleştiren geliştiriciler, Blockchain alt yapısını yönetmek için karmaşık olmayan bir şekilde harika oyun deneyimleri oluşturmak için odaklanabiliyorlar.

Hamle Neler Getiriyor?

Aptos GameStack, oyun geliştiricilerine geliştirme sürecini kolaylaştırmak için bir dizi entegre araç seti ve özellik sunuyor. Web3 bileşenlerini oyun yapılarına sorunsuz bir şekilde entegre edebilmelerini sağlayan Unity API’lerine erişim sayesinde cüzdanlar, işlemler, NFT koleksiyonları ve tokenlar gibi unsurları kolaylıkla entegre edebilecek.

Platform, uygun maliyetli altyapı sağlayarak dijital varlıkların gerçek sahipliğini ve aktarılabilirliğini desteklerken aynı zamanda dinamik ve şekillendirilebilir bir token standardı sunuyor.

Aptos GameStack, oyun geliştiricilerine kurumsal düzeyde güvenlik sağlama imkanı sunarak Web2 dostu bir oturum açma deneyimi sunuyor. Bu çözümler, oyuncuların varlıklarından para kazanmalarını kolaylaştırmak için fiat para yatırma ve çekme yollarını entegre ediyor. Oyun dünyasında dikkat çeken bu özellikler, Aptos GameStack’in benzersiz öne çıkan niteliklerinden sadece birkaçıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.