Haberler

Bankacılık Devi Citi, Yatırımcılara Özel Bitcoin Saklama Hizmeti Başlatıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bankacılık devi Citi, yatırımcılara özel Bitcoin saklama hizmeti başlatıyor. Dünyanın en büyük bankalarından Citi, kurumsal yatırımcılara Bitcoin saklama hizmetleri sunmaya başlayacak.

Çarşamba günü yayınlanan bir açıklamada Citi, METACO ile işbirliği içinde Bitcoin saklama hizmetleri sunacağını belirtti. Bu hizmet için Citi, METACO’nun dijital ürünlerini ve teknolojisini kullanacak ve kurumsal yatırımcıların Bitcoin varlıklarını güvenli bir şekilde saklamasını sağlayacak.

Citi Menkul Kıymet Hizmetleri Global Başkanı Okan Pekin şunları söyledi:

Yeni dijital varlıklarla birlikte geleneksel yatırım varlıklarının artan dijitalleşmesine tanık oluyoruz. Müşterilerimizin giderek daha fazla ilgilendiği dijital varlık sınıflarını desteklemek için yeni hizmetler geliştiriyoruz.

METACO CEO’su ve kurucusu Adrien Treccani, Citi’nin dijital ve geleneksel varlıkları birbirine bağlama planlarını vurguladı ve şunları söyledi:

Dijital ve geleneksel varlıklar arasında köprü kurma vizyonlarında onları desteklemek için en büyük menkul kıymet hizmetleri şirketlerinden biri olan Citi ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu girişim, dijital varlıkların kurumsal olarak benimsenmesi için önemli bir gelişme.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.