HaberlerBitcoin Haberleri

Kripto Para Uzmanlarından Bitcoin Fiyat Tahmini

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para uzmanları, Bitcoin fiyat trendinin 2017 yılındaki tarihi boğa koşusu ile benzerlik taşıdığını belirtiyor. Geçmiş verilerle olan benzerliklerin Bitcoin’i ATH seviyesini geliştirmeye iteceğini belirten analistler, önemli öngörülerde bulundu.

Dikkat Çeken Bitcoin Verileri

Bitcoin’in, 2017 boğa koşusu incelendiğinde bu dönemde de borsalardaki BTC birikimi devam ediyor. Bitcoin fiyatı mevcut durumda kritik bir geri çekilme döneminden uzaklaştı. 2017 yılında Bitcoin, parabolik bir fiyat artışı ile 19.000 doları süpürerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Tarihi hareketlerin bu dönemde de tekrarlaması, boğaların rekor kırma senaryosunu göz önüne seriyor. Bitcoin, 53.500 dolarlık kritik destek seviyesinden geri döndü ve kısa süre içinde yüzde 6’nın üzerinde artış kaydetti. Mayıs ve Temmuz ayları hariç Bitcoin borsa bakiyeleri devam eden döngüde düşüşe devam etti. Son düşüşte ise borsalarda çok daha fazla Bitcoin çekildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralarda Kazanç Sağlamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Bitcoin Fiyat Tahmini

Bitcoin, Korku ve Açgözlülük Endeksi‘nde bulunan aşırı korkuya rağmen, kripto para yatırımcılarının 0 ila 100 arasındaki bir ölçekteki duyarlılığının bir göstergesi olarak kabul edilse de alıcılar Bitcoin’i 53.000 dolar fiyattan değerlendirmeyi bildi.

Kripto para analisti bloodgoodBTC, Bitcoin fiyat tahmini olan  170.000 dolarlık hedefi belirledi. Analist, BTC birikimini gözlemlerden SMA ve Fibonacci seviyelerinin bu görünümü desteklediğini aktardı. Bitcoin’in 55.000 doların altına düşmesi, 2021’de kaydedilen kısa süreli düzeltmelerden biri olurken Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 21 oranında değer kaybetmişti.

Son olarak uzman analistler, Bitcoin boğa koşusu senaryosunun devam ettiğine inanıyor. Bu bağlamda BTC,  mevcut durumda güçlü bir ralli potansiyeli barındırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.