Haberler

Binance Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Borsadan Kaldıracak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için bazı altcoin paritelerini delist ediyor. Zaman zaman delist duyurusu ile gündeme gelen borsa, bu şekilde düşük hacimli pariteleri borsadan kaldırarak kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Öte yandan dev borsadan kaldırılan altcoin pariteleri sonrasında delist edilen altcoin fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanması kaçınılmaz oluyor. Binance resmi Twitter adresinden yaptığı son paylaşımda 28 Kasım 2022 saat 06:00’da bazı spot işlem çiftlerini borsadan kaldıracağını duyurdu.

Delist Edilecek Pariteler Duyuruldu

Binance Delist

Binance’in sosyal medya hesabından yapılan delist duyurusunda borsadan kaldırılacak spot işlem çiftleri şu şekilde sıralandı: ARK/BTC, BEAM/BTC, BTCST/BTC, BTCST/USDT, GTO/BTC, GTO/USDT, MITH/BTC, MITH/BNB, PERL/BTC, PNT/BTC, REP/BTC, SRM/BNB , SRM/BTC, SRM/USDT, TRIBE/USDT, XEM/BTC. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kullanıcılar, yukarıdaki varlıkları Binance’te bulunan diğer ticaret çiftlerinde alıp satmaya devam edebilir. Binance, söz konusu spot ticaret çiftleri için strateji ticaret hizmetlerini, uygun olduğu durumlarda, 28-11-2022 06:00 itibarıyla sonlandıracaktır.”

Changpeng Zhao’dan Umutlandıran Paylaşım

Dev kripto para borsası Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, kripto kışında yatırımcıların içini ısıtacak açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kripto para topluluğu tarafından sektörün kurtarıcısı olarak görülen CZ resmi Twitter hesabından paylaşım yaptı: “Bu kripto paraların sonu değil. Aksine. Bu yeni bir dönemin başlangıcı. İleride referans olması için bugünün kripto fiyatlarını not ettim.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.