Altcoin Haberleri

Binance CEO’su İflas Eden Voyager İçin Son Teklifini Hazırlıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) son röportajında önemli açıklamalarda bulundu. Bloomberg’e konuşan sektörün ünlü ismi, Voyager teklifine, Binance US ve FTX konusuna değindi. Kripto para dünyasında deprem etkisi yaratan FTX iflası sonrasında kripto para fiyatlarındaki belirsizlik sürüyor. CZ, bu ortamda kripto para dünyasındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Sektörün önde gelen ismi, Binance borsası olarak iflas eden Voyager şirketine bir teklif daha vereceklerini duyurdu.

Binance Ekibi Voyager’e Teklif Hazırlıyor

Voyager

ABD düzenleyicilerinin Binance borsasının Voyager için teklif vermemesi konusunda zorladığını dile getiren Changpeng Zhao şunları söyledi: “Binance’in Amerika’da sorunsuz bir şekilde çalışan birçok kuruluşu bünyesine kattı. Binance’in Voyager’a teklif vermesi konusunda herhangi bir problem bulunmuyor. Binance bir Çin firması değil. Çin ile herhangi bir bağlantımız yok. Bunu çok kez ifade etmeme rağmen ben Çinli göründüğüm için insanlar böyle düşünebiliyor. Şunu da söylememde fayda var 30 yıldır Kanadalıyım. Son olarak FTX’in durumu devam ettirememesi üzerine Binance US, Voyager’a bir teklifte daha bulunacak ve bunun nasıl ilerleyeceğini göreceğiz.”

FTX Pişmanlığını Dile Getirdi

Kripto para şirketlerini iflastan kurtarma fonu olarak 1 milyar dolarlık bütçe ayırdıklarını belirten CZ, ayrıca FTX konusunda pişmanlık yaşadığını dile getirdi: “Aslında bu konuda biraz kendimi suçluyorum. FTX’in bu kadar büyümesine izin verdik. Daha önceden nasıl olduğunu sorgulamamız gerekirdi”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.