HaberlerMetaverse Haberleri

Metaverse Coin’ler Neden Düşüşte?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse coin’ler neden düşüşte? Son birkaç gün içinde tüm kripto para birimlerinin yanı sıra metaverse token’larda azalmalar olduğunu görmekteyiz. Peki, metaverse coin’lerin değeri neden düşüyor?

Metaverse Coin’ler Neden Düşüyor?

Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve ApeCoin (APE), %15 ile %26 arasında değer kaybeden en iyi metaverse kripto paraları arasında yer alıyor. 600 milyon dolarlık bir ihlalden kurtulmaya çalışırken, AXS emsalleri arasında en kötü performans gösteren kripto paraydı ve üçüncü en büyük metaverse  statüsünü kaybetti.

Ayrıca, ortaya çıkan kanıtlara göre Meta’nın metaverse planlarını yavaşlattığının duyurusu piyasa üzerinde olumsuz bir etki yapmış olabilir. Ayrıca, Mart sonu ve Nisan başında piyasanın yükselişini takiben yatırımcıların kar toplaması ihtimali metaverse coinleri ve piyasayı bir bütün olarak aşağı çekiyor.

Metaverse Coin’ler Neden Düşüşte?
Metaverse Coin’ler Neden Düşüşte?

Sonuç olarak, hem AXS ihlali hem de Meta’nın yavaşlama niyetlerinin yanı sıra genel piyasanın düşüş eğilimi, metaverse para birimlerinin fiyatı üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir. Bununla birlikte, metaverse para birimlerinin piyasadan önemli ölçüde bağımsız düşmediği ve bunun yerine onunla hareket ettiği gözlemlenmelidir.

Metaverse İlgisinde Değişiklik Yok

Önemli firmaların hamlelerine baktığımızda metaverse coin fiyatlarının düşmesine rağmen metaverse alanına ilgide bir azalma olmadığını gözlemleyebiliriz. Bununla birlikte, önemli şirketler ya meta veriye doğru ilerliyorlar ya da bunu nasıl yapabileceklerini araştırıyorlar.

Örneğin Singapur’daki DBS Group, bu alanda metaverse’yi inceleyen finans firmalarından biridir. Mastercard’ın metaverse  varlığını genişletmeyi planladığını da biliyoruz. Ayrıca, birçok önemli şirket şimdiden internet mağazaları oluşturmaya başladı.

Ayrıca ülkemizde metaverse ile ilgili önlemler alınmakta, metaverse toplantıları yapılmaktadır. Metaverse’in henüz gerçekleştirilemeyen nihai amacı hala çok uzakta olsa da, bu çabaların yapılıyor olması cesaret vericidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.