Haberler

Kripto Para Borsası Robinhood, Yeni Kripto Para Özelliğini Başlattı!

Platformlar, kripto para sektöründe yeni hizmetler sunarak rakiplerinden ayrılmaya çalışıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Robinhood, yeni kripto para özelliğini başlattı. Platformlar, rekabet gücü yüksek kripto para sektöründe yeni hizmetler sunarak rakiplerinden ayrılmaya çalışıyor. Bu sefer kripto para borsası Robinhood yeni bir kripto para özelliği tanıttı.

Robinhood’un Yeni Kripto Para Özelliği

Kripto para borsası Robinhood’a göre Shiba Inu ve diğer birçok kripto para para transferi tüm kullanıcılar için desteklenecek. Shiba Inu, Bitcoin ve halihazırda var olan diğer dijital varlıklar artık şirketin kullanıcıları tarafından platforma aktarılabilecek.

Robinhood 1 1132X670 1

Nisan ayının başlarında, popüler meme kripto para birimi Shiba Inu, SHIB’den bunu isteyen bir dilekçede 500.000’den fazla oy aldıktan sonra Robinhood’a eklendi.

Chainlink’in (LINK) kripto para piyasası Robinhood’da listelendiği ortaya çıktı. kripto para borsası olan FTX de Robinhood’u satın aldığının ortaya çıkmasının ardından bir süre tartışıldı. Ancak bu alanda önlem alınmaması şu an için herhangi bir satın alma yapılmayacağını gösteriyor.

Ancak Mayıs ayında Robinhood’un MetaMask ile rekabet edecek bir DeFi cüzdanı tanıtmaya hazır olduğundan bahsetmiştik. Robinhood tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, müşterilere NFT platformlarına ve merkeziyetsiz borsalara erişim sağlayacak yeni bir cüzdan yazılımı sunmaya hazırlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.