Haberler

Kripto Şirketlerinin Geleceği Hakkında Şaşırtan İddia

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX çöküşünün kripto para sektöründe yaşattığı kriz ortamı giderek büyüyor. Pek çok kripto para odaklı şirket likidite krizi ile boğuşuyor. Ava Labs başkanı John Wu, sektördeki son gelişmeleri yorumlarken kripto şirketlerinin geleceği hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Popüler altcoin projelerinden biri olan Avalanche (AVAX) geliştiricisi, FTX iflası ile birlikte yatırımcıların kripto sektörüne olan güvenini kaybettiğini vurguladı: “Bu sektöre başından beri güvenmeyen birçok kişi vardı. Son aylarda yaşananlar ile birlikte bu kişiler yaşananları tüm sektör ile bağdaştırmaya çalıştı.”

Kripto Şirketlerinin Yüzde 80’i Batar

John Wu

Bloomberg’e röportaj veren John Wu, kripto para dünyasındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Ünlü isim, FTX çöküşü ile başlayan süreçte Genesis şirketinin iflas riskiyle baş başa kalmasını yorumladı: “Genesis piyasadaki en büyük kredi verendi. Genesis’in iflas etmesi durumunda sektör yıllarca geriye gidebilir. Belki geleneksel piyasalardan yeni bir kurtarıcı beklememiz gerekebilir.”

AVAX Başkanı John Wu, kriptolardaki kriz ortamı geçtikten sonra sektördeki şirketlerin büyük bir çoğunluğunun tarihten silineceğini iddia etti: “Tüm bunlar bittiğinde kripto para piyasasındaki şirketlerin yüzde 80’i gitmiş olacak. Geri kalanlar sektörde bir lider rolü üstlenecek. Geriye kalanlar düzenleyiciler ile de iyi geçinmek zorunda kalacak.” Özellikle FTX iflasının ardından pek çok kişinin mağdur olmasıyla birlikte düzenleyiciler kripto para regülasyonlarına odaklandı. ABD başta olmak üzere pek çok ülke kripto paraları düzenlemeye çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.