HaberlerBorsa Haberleri

Changpeng Zhao, Binance Borsasında Listelenecek Coin’lerde En Önemli Kriteri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Changpeng Zhao, Binance borsasında listelenecek coinler için en önemli kriterin kullanıcı sayısı olduğunu açıkladı.

Kripto para borsası Binance‘ın CEO’su Changpeng Zhao, Forbesile gerçekleştirdiği röportajda platformda yapılan listelemeler hakkında konuştu.

Binance, Coin Listelemelerinde Bu Kriterlere Bakıyor

Binance CEO’su Zhao, platformlarda listelenecek kripto paralar için en önemli kriterin  kullanıcı sayısı olduğunu açıkladı. Kısa adıyla CZ olarak bilinen CEO, blok zincirinde bulunan aktif adreslerin sayısı, sosyal medya izleyicileri ve kod taahhütleri gibi birçok başka etkenin de önem taşıdığını aktardı. Ana ölçünün ise kullanıcı sayısı olduğunu belirten CZ, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“Bir coin’in çok sayıda kullanıcısı varsa, onu listeleriz. Bu ezici önemli bir özellik. Örneği meme coin’leri düşünün, şahsen anlamasam da çok sayıda kullanıcı tarafından takip ediliyorsa onu listeleriz. Toplulukları dinliyoruz, benim fikrimin bir önemi yok. Çok sayıda kullanıcınız varsa, ürününüzün değeri vardır. Ölçek olarak en kolay yol budur. Kullanıcı istatistiklerini başvuru formuna dahil edin. Bu size önemli ölçüde yardımcı olacak.”

Kripto para listeleme odaklı platform Listing Help’in kurucusu Sergei Khitrov, Binance gibi büyük kripto borsalarının çoğunlukla listelemelerden ziyade işlem hacminden kazandığı için küçük token’ları listelemek ile ilgilenmediğini açıkladı. Khitrov, bu konuda şu sözleri aktardı: “Bu birçok projenin anlamadığı ana sorunlardan biri. Bir topluluk oluşturma ile işe başlamalılar.”

Binance’ta Kaç Kripto Para Bulunuyor?

Listing Help’in kurucusu Sergei Khitrov’un medyaya yansıyan açıklamalarında, sözünü ettiği olgunun Telegram kanalında 500 veya 10.000 kişi değil çok daha büyük bir izleyici kitlesi anlamına geldiğini belirtmişti. Bununla birlikte deneyimli isim, token yaratıcılarının daha küçük borsalardan başlamaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:Binance Güvenilir mi? Binance Detaylı İnceleme!

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance, yazının kaleme alındığı an itibariyle Bitcoin ve Ethereum‘un yanı sıra toplam 346 kripto para birimini platformunda barındırıyor. Binance’in günlük işlem hacminin 28 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.