Haberler

Binance Horizen (ZEN) Ağ Yükseltmesi Desteğini Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, resmi sayfasından yaptığı bir açıklama ile Horizen’in (ZEN) yaklaşan ağ yükseltmesine tam destek vereceğini duyurdu. Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, bu desteği ile kullanıcılarına güvenilir bir alım satım ortamı sunmayı hedefliyor.

Binance, Horizen’in ağ yükseltmesi için tam destek vereceğini açıkladı. Yükseltme işlemi, 1.466.716 blok yüksekliğinde, 6 Aralık 2023 tarihinde, saat 13:00’de gerçekleşmesi planlanıyor.

Bu ağ yükseltmesi sırasında, Binance, Horizen ağındaki ZEN tokenlarının para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya alacak. Askıya alma işlemi 6 Aralık 2023 saat 12:00’de başladı. Yani, bu süre zarfında kullanıcılar para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştiremeyecekler.

Ancak, Binance platformunda ZEN token alım satımı etkilenmeyecek ve kullanıcılar bu süre zarfında alım satım işlemlerine sorunsuz bir şekilde devam edebileceklerdir. Bu da kullanıcıların ticaret faaliyetlerini kesintiye uğratmadan işlem yapmalarını sağlayacak.

Binance, kullanıcılarına ağ yükseltmesiyle ilgili olarak tüm teknik gereksinimleri karşılayacaklarını garanti ediyor. Bu sayede kullanıcılar, Binance’in yükseltme sürecinin karmaşıklığını aşarak güvenli ve güvenilir bir alım satım ortamına sahip olabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.