Bitcoin Haberleri

Bu Bitcoin balinası ne yapmak istiyor? Analist bu hamlenin olası sonuçlarını açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son birkaç günde Bitcoin (BTC) yine yatırımcıları şaşırtmayı başardı. Belirsiz fiyat hareketlerini sürdüren Bitcoin, ABD’de açıklanan Eylül ayı enflasyon verileri öncesi girdiği baskılanma sürecinde peş peşe kayıplar yaşadı ve verilerin açıklanmasıyla çakıldı. Enflasyon verilerinin hemen ardından hızlı bir toparlanma gösteren Bitcoin, bu toparlanmanın ardından yine kısa sürede ibreyi aşağı çevirdi ve hızlı bir düşüş sürecine girdi. Piyasada bir kez daha sert düşüşlerin ortaya çıktığı görülürken, Bitcoin balinalarının kripto paraya destek vermeye devam ettikleri görülüyor.

ANALİST, O BALİNA HAREKETİNE DİKKAT ÇEKTİ

Analist O Balina Hareketine Dikkat Cekti

CryptoQuant’ın başarılı analistlerinden biri olan Dan Lim, Bitcoin’in hafta sonuna girerken ve Cumartesi sabahı ortaya koyduğu fiyat hareketlerinden yola çıkarak değerlendirmede bulundu. Bitcoin, söz konusu süreçte 18 bin 180 dolar ile 19 bin 950 dolar arasında dalgalanmıştı. Bitcoin’deki “Taker Buy-Sell Ratio” grafiğini ele alan Lim, “TÜFE duyurusu sonrası Bitcoin düşerken, birinin aynı anda hem Binance hem de BitMEX vadeli işlem borsalarında piyasa fiyatından long pozisyon açtığı görülüyor” dedi.

BALİNA YÜKSELİŞİ TETİKLEYEBİLİR Mİ?

Lim açıklamasının devamında, “Bu balinanın, ham petrol stoklarındaki artışın açıklanmasıyla yükseliş yönlü pozisyon açmış olabileceği tahmin ediliyor ve bu hamleden sonra piyasa canlanıyor. Spot satın alma olmaması üzücü ancak bir balina olarak kabul edildiğinden vadeli işlem piyasalarında kâr elde edilene kadar kısa vadede ek bir toparlanma için temel olabilir” ifadelerini dile getirdi. Lim burada kısaca, balinanın ya da balinaların açtığı long pozisyon sayesinde Bitcoin’de ve piyasa genelinde kısa vadeli bir toparlanma olabileceğini öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.