Tüm HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple CTO’su David Schwartz’dan Uyarı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple Libas şirketinin baş teknoloji yöneticisi olan David Schwartz, XRP yatırıcılarını ve diğer sosyal medya kullanıcılarını elde edilen zaferle ilgili uyardı.

Schwartz, bugün attığı tweet’te, dolandırıcıların Ripple’ın elde ettiği zaferden yararlanmak adına yeni düzenbazlıklar yaptığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Birçok dolandırıcı, çıkan olumlu karardan yararlanıp insanların kripto paralarını hile yoluyla çalmak istiyor. Davadan çıkan kararla ilgili herhangi bir airdrop, dağıtım ya da özel teklif bulunmamaktadır”

Ftx Outperforms Xrp And Enjin Coin In A Major Hike
Ripple Cto’su David Schwartz'dan Uyarı! 3

Dünkü kararın ardından özellikle Twitter’da sahte airdrop ve bedava XRP gönderimi şeklinde çeşitli tweet’ler belirmiş ve oltalama linkleri paylaşılmıştı. Schwartz, yatırımcıları dikkatli olmaya ve bu tür dolandırıcılıklara karşı tedbirli olmaya çağırdı.

Davadaki zaferi sebep gösteren Ripple adlı sahte bir hesap, airdrop kampanyasının başlatıldığını duyurdu. Tweet, 100 bin görüntülenme ve 14 bin RT alarak büyük ilgi gördü. Bu durum, birçok kişinin tweet’e inandığını veya ciddiye aldığını gösteriyor.

Şu ana kadar sahte airdrop linkleri ve dolandırıcılıklardan zarar görenlerin varlığı ise henüz belli değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.