Altcoin Haberleri

Kripto Fonu Yöneticisinden FTX Krizine Şaşırtan Yorum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finans dünyasının tanınmış isimlerinden hedge fonu uzmanı Dan Tapiero, kripto para piyasasında yaşanan çöküşü değerlendirdi. Londra’da düzenlenen Token2049 adlı konferansta söz alan deneyimli fon yöneticisi, FTX’in çöküşünü saran piyasa dalgalanmasına rağmen fonun bu sene iyi durumda olduğunu söyledi. Tapiero, kripto paralarda etkisi devam eden sert düşüşün fon performansı üzerindeki potansiyel etkisi konusunda endişeli olmadığını açıkladı. Ünlü fon yöneticisinin FTX likidite krizi ve piyasadaki sert düşüş konusundaki yorumları panik yaratan pek çok uzmanın yorumundan farklı olmasıyla şaşırttı.

Kripto Şirketlerine Yatırım Yapıyor

Kripto Paralarda Son Durum Ne

Tapiero, fonun bu sene göstereceği sonuçlara yönelik “Yukarı yönde düşük performans gösterebiliriz. Ancak aşağı yönde daha iyi performans gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı. 2020 yılında kurulan yatırım firmasının web sitesinde yer alan bilgilere göre fonun yönetiminde 1.2 milyar dolarlık varlık mevcut. Dan Tapiero, 10T fonun portföyüne ABD merkezli kripto para borsaları Kraken ve Gemini’yi de almıştı. Bununla birlikte firma geçen sene aralık ayında üçüncü bir fon hazırlığına daha girmişti.

Token Yatırımlarından Uzak Duruyor

Deneyimli hedge fonu yöneticisi Tapiero, 10T fonunun token yatırımından uzak durduğunu söyledi. Orta ve uzun vadeli kripto para odaklı şirketlerin öz sermaye yatırımlarını tercih eden Tapiero, sadece 50 milyon dolar veya daha az gelire sahip olan şirketleri seviyor: “SBF ve tüm bu saçmalıklara rağmen, bu yıllardır gördüğüm en büyük makro yatırım. Paranın dijitalleşmesinden daha büyük bir ticaretin ne olduğunu bilmiyorum. İşte ben de buna oynamaya ve bunu yakalamaya çalışıyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.