Haberler

Binance CEO’su CZ’nin Çağrısı TWT Fiyatını Rekora Taşıdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Binance CEO’su Changpeng Zhao, sosyal medya hesabından ilgi çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kurucusu, son dönemdeki hack olaylarının ardından yatırımcıların endişelerini ortadan kaldırdı. CZ, kripto topluluğu üyelerini Trust Wallet kullanmaya davet etti. Bu sayede kripto para yatırımcılarının, dijital varlıklarının kişisel kontrolünü elinde tutabileceklerini bildiren Zhao’nun paylaşımı büyük ilgi gördü.

CZ Paylaşımından Sonra TWT Uçtu

Binance Twt

Kripto para sektörünün önde gelen temsilcilerinden Changpeng Zhao, son paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Kendi kişisel kontrolünüzü sağlamak temel bir insan hakkıdır” dedi. “Bunu istediğiniz zaman yapmakta özgürsünüz. Sadece doğru yaptığınızdan emin olun.” Zhao’nun bu çağrısının kripto para borsası FTX’in iflas ettikten sonra 600 milyon dolar varlık çaldırmasıyla ilgiliydi. Hack olayından sonra kripto para yatırımcıları, borsalara olan güvenini kaybetmiş ve varlıklarını güvende tutmanın yollarını aramaya başlamıştı.

Trust Wallet Token Fiyatı Rekor Kırdı

2018 yılında Binance tarafından satın alınan Trust Wallet, kripto para birimleri ve NFT’lerin saklanmasını kolaylaştırıyor. Merkezi olmayan sıcak cüzdan olan Trust Wallet birden fazla sayıda blockchain ile uyumludur. Cüzdanın yerel kripto para birimi Trust Wallet Token (TWT) fiyatı, Binance CEO’sunu bu paylaşımı sonrasında yüzde 80 civarında artış yaşadı. FTX hack saldırısı yaşadığından beri yatırımcılar borsalardaki varlıklarını çekmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.