Borsa HaberleriHaberler

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan Son Dakika Açıklaması!

Adı son güğnlerde ciddi spekülasyonlara konu olan işlem hacmine göre dünyanın en büyük borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, önemli açıklamalarda bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Adı son güğnlerde ciddi spekülasyonlara konu olan işlem hacmine göre dünyanın en büyük borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, önemli açıklamalarda bulundu.

CZ: “Stablecoin çekimlerini yapmaktan çekinmeyin.”

Terra (LUNA) ve FTX krizleri kripto para piyasasını kafa karışıklığı içinde bıraksa da Binance‘e yönelik iddialar yatırımcının endişelerini artırdı. Son zamanlarda platformda kara para aklamayla ilgili sorunlar nedeniyle haberlerde yer alan Binance CEO’su bugün şunları söyledi:

USDC çekimlerinde bir artış fark ettik. Ancak, PAX/BUSD’den USDC’ye geçiş kanalı için bir New York bankasından USD değişimi gerekiyor. Bankalar birkaç saat daha kapalı. Bankalar açıldığında, bir durumda iyileşme. Bu 1:1 dönüşümlerde herhangi bir marj veya kaldıraç yoktur. Gelecekte ayrıca daha fazla likit takas kanalı geliştirmek için çaba göstereceğiz. Bu arada BUSD ve USDT gibi stablecoin’leri çekmekten çekinmeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.