HaberlerBitcoin Haberleri

Lider Bitcoin Yükseliyor! İşte BTC Fiyat Beklentileri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin, gün içinde 48.000 dolar seviyelerine geriledikten sonra toparlanmayı bildi ve 50.000 dolar seviyesini geri kazandı.

50.000 dolar kritik destek bölgesini geri kazanan Bitcoin, 53.000 desteğine kadar hızla yükselmesi ve bu seviyeyi koruması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde hızla 42.000 dolara kadar gerileyen yatırımcıları korkutmuştu. Peki Bitcoin (BTC) yeniden 70.000 dolar seviyelerini test edebilecek mi?

[ccpw id=”17618″]

Bitcoin Kritik Bölgeyi Geri Kazandı!

Geçtiğimiz cumartesi günü gelen yüklü satışlarla birlikte 42.0000 dolara kadar gerileyen Bitcoin fiyatı, kısa sürede toparlandı. Dün ABD borsalarının açılmasıyla gelen 2.000 dolarlık yükseliş kalıcı olmasa da bugün komisyonda konuşan kripto CEO’larının güçlü savunmaları lider kripto için itici güç oldu. ABD katı regülasyonlarla inovasyonu boğmak istemiyor ve bu durum Bitcoin’in daha özgür bir alana sahip olma ihtimalini doğuruyor.

BTC fiyatının 50.000 dolarlı seviyeleri kolayca kazanması piyasadaki aşırı korkuyu bir nebze gevşetti. Günler sonra yeniden korku ve açgözlülük endeksi aşırı korkudan normal seviyelere dönmeye başladı.

[ccpw id=”17511″]

Bitcoin Fiyat Beklentileri

Rekt Capital, haftalık Bitcoin grafiğinde sağlıklı bir toparlanma olduğuna dikkat çekerek, fiyat hareketinin Eylül ayında görülen toparlanmayı taklit edebileceğini düşünüyor. Bu, iki üstel hareketli ortalama (EMA) çizgisi arasında fiyatın hareket edeceği anlamına geliyor.

Rekt Capital sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi:

“Bitcoin, Mayıs 2021’deki çöküşün ardından yaşadığı konsolidasyon dönemini tekrar ediyor olabilir. Bu konsolidasyon, mavi 50 haftalık EMA desteği ile 21 haftalık yeşil EMA direnci arasında gerçekleşiyor”.

Glassnode‘un verilerine göre, BTC arzının neredeyse %80’i hala daha düşük seviyelerde kardaydı, ancak bu yine de bir ayın en düşük seviyesini oluşturuyor. Borsalardaki Bitcoin rezervleri birkaç yılın en düşük seviyelerinde yani su oldukça sığ ve yükselişin başlatılması artık daha kolay. Fakat geçen haftaki düşüş trendi henüz tersine dönmüş değil, yatırımcıların halen net bir dönüş için teyit alınmadığını bilmesi gerekiyor. Bitcoin sert hareketlerine devam edebilir ve bunun hangi yöne olacağını kestirmek her zamanki gibi zor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.