Haberler

Binance, VIP Ve Kurum Odaklı Platformunu Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, VIP ve kurum odaklı platformunu piyasaya sürdü. Binance’in VIP ve iş kullanıcıları için yeni platformunu başlattı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, yeni “Binance Kurumsal (Institutional)” platformuyla kurumsal ürün ve hizmetlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Binance‘in son projesini hedeflediği kuruluşlar arasında şirketler, varlık yöneticileri, brokerler, hedge fonları, aile ofisleri, yüksek net değerli bireyler (HNWI’ler), likidite sağlayıcıları, tescilli ticaret firmaları ve madenciler yer alıyor.

Resmi blog gönderisine göre Binance Institutional, OTC hizmetleri, varlık yönetimi ve saklama, bir komisyoncu programı ve bir likidite programı sağlayacak.Ek olarak, ticaret çözümleri, getiri malları, uzman hizmetler ve veri ve raporlama gibi kurumsal düzeyde mal ve hizmetler planlanıyor.

Binance, kripto para piyasasının sürekli çöküşünden masrafları kısmadan kurtuldu.Rakibi Coinbase ile karşılaştırıldığında, borsa çok farklı bir boyut sundu.

Ronaldo ile Anlaşma

Önceki gün, Cristiano Ronaldo ve Binance, çok yıllı özel bir NFT ilişkisine imza attı. CZ liderliğindeki borsa, uluslararası alanda büyüyor ve ciddi incelemelere rağmen hedef pazarını genişletiyor.

Binance’e, Bahreyn ve Dubai’deki (DASP) lisanslara ek olarak, Fransa’nın Autorité des Marchés Financiers (AMF) tarafından kayıtlı bir Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı olarak çalışma izni verildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.