HaberlerBorsa Haberleri

Binance’dan Almanya’da Kripto Para Başvurusunu Geri Çekme Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, Almanya’daki lisans başvurusunu geri çekme kararı aldı. Son dönemde artan düzenleyici baskılar nedeniyle şirket, Avusturya, Belçika ve Hollanda’dan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Şirket yetkilileri, bu kararın değişen piyasa koşullarına bağlı olduğunu belirtti. Binance’in Avrupa’daki işleri pek de yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Borsa, Alman mali düzenleyici olan BaFin’den lisans almak amacıyla yaptığı başvuruyu geri çekme kararı aldı. Şirket daha önce de Avusturya, Belçika ve Hollanda pazarlarından çekileceğini duyurmuştu.

Binance Almanyada Lisans Basvurusu Yapmaya Hazirlaniyor 768X461 1
Binance'dan Almanya'da Kripto Para Başvurusunu Geri Çekme Hamlesi! 3

Binance’ten Almanyadan Geri Çekilme Kararı!

Şirketin bildirisinde, “Binance, BaFin başvurusunu aktif olarak geri çektiğini doğruluyor” denildi. Açıklamada, küresel piyasadaki ve düzenlemelerdeki durumların önemli ölçüde değiştiği vurgulandı. Borsanın Almanya’da uygun lisanslama için başvuruda bulunmak istediği de belirtildi.

BaFin’in başvuruyu Haziran ayında reddedeceği iddia edilmişti. Binance, o dönemde yetkililerle görüşmelere devam ettiğini bildirmişti. Borsa üzerinde ABD’de uzun süredir devam eden baskılara Avustralya ve Avrupa ülkeleri de katıldı. Fransa, bir süre önce Binance hakkında soruşturma başlattı. Şirkette işlerin iyi gitmediği belirtilirken, kritik konumdaki yöneticiler peş peşe istifa etti. Binin üzerinde çalışanın ayrıldığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.