Haberler

Kriptodaki Belirsizliğe Rağmen Web3 Odaklı Girişimler Hız Kazandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında 2022 yılının nisan ayında başlayan düşüş trendi, yıl sonuna az bir zaman kalmasına rağmen hala sürüyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) başta olmak üzere bütün kripto paralarda ciddi bir değer kaybı yaşandı. Piyasadaki bu görüntüye rağmen Web3 sektörüne olan ilginin giderek arttığı görülüyor. Kripto para kışı devam ederken yeni bir şirket kurmak için ticari marka başvurusunda bulunan girişimlerin sayısı hızla arttı.

Web3 Alanında Yeni Kazanç Fırsatları

Web3

Kripto paralarla ilgili bir yeni teknoloji sektörü olan Web3, kripto para şirketlerinden destek görmeye devam ediyor. Piyasada uzun süredir can sıkıcı hale gelen kripto para fiyatlarının düşmesi, pek çok firmayı küçülmeye zorladı. Hatta bazı kripto para odaklı şirketler iflas bayrağını çekerken bu dönemde yeni girişimlerin piyasaya olan ilgisinin artması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Web3 sektörünün gelecek potansiyeline bağlı olarak istikrarlı biçimde büyüdüğü görülüyor.

Web3 alanına yatırım yapan kripto para şirketleri dışında pek çok girişim de ticari marka başvurusunda bulunuyor. Ticari marka ve patent avukatı Michael Kondoudis, ABD’de NFT ve blockchain tabanlı ticari marka başvurularının 6 bini aştığını kaydetti. Bu sene Web3 dünyasında ticari marka başvurusunda bulunan dev şirketler arasında Visa, PayPal ve Western Union bulunuyor. Ayrıca Jack Daniels, otomativ devi Ford ve Formula 1 yarış organizasyon şirketi de Web3 ticari marka başvurusu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.