Sponsorlu

SpaceCatch Public Beta 22 Nisan 2024’te geliyor. Bu ayın en büyük GameFi etkinliği burada!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yıl Web3’teki en profesyonel ve dikkat çekici GameFi projelerinden biri olan SpaceCatch, Public Beta lansmanını duyurdu. GameFi’de Nisan ayının en önemli günü 22 Nisan 2024.

Profesyonel oyun stüdyosu Pixelfield tarafından geliştirilen SpaceCatch, 2022’den beri geliştiriliyor. Ekip şimdiye kadar büyük bir beceri sağladı, bu yüzden SpaceCatch şu anda GameFi endüstrisindeki en umut verici AR&Web3 oyunlarından biri. CATCH tokenı halihazırda listelenmiştir ve satış öncesi fiyatına kıyasla ATH’yi x50’nin üzerine çıkarmıştır. Tüm bunlar, ekibin harika, profesyonel sonuçlar sağlama konusundaki büyük yeteneğini gösteriyor.

En güçlü pazarlama varlıklarından biri

SpaceCatch, sağlam bir pazarlama varlığı ve profesyonelliği ile bir Kripto alanına girdi ve 22 Nisan, Halkın Genel Beta sürümünü test etme şansına sahip olacağı ilk kez olacak. SpaceCatch beta sürümüne iOS ve Android kullanıcıları erişebilecek ve yalnızca 20 bin beta test kullanıcısı sınırı var.

Elbette, SpaceCatch Public Beta için büyük bir promosyon başlatacak, bu nedenle 22 Nisan’ın tüm GameFi endüstrisi için büyük bir gün olduğunu takviminize not edin. Kesinlikle, promosyon her yerde olacak, bu yüzden odaklanın ve Beta testi için yerinizi yakalayın, çünkü 20 bin slotun hızla tükenmesi bekleniyor.

Sonuç veren profesyoneller

Ana Geliştirici olarak, profesyonel bir oyun stüdyosu olan Pixelfield, AR oyunlarında harika bir deneyimle tanınıyor, SpaceCatch GameFi’de bir oyun değiştirici olabilir. Çok sayıda oyun projesi pazara giriyor, ancak SpaceCatch sonuçları ve büyük topluluk desteği ile olağanüstü. SpaceCatch, Web3 alanına en yüksek endüstri standartlarıyla girdi ve mükemmel ürün teslimatı, tanıtım ve topluluk kültürü ve desteği ile rakiplerinin çoğunu geride bıraktı.

Profesyonelliğin harika bir örneği olarak, geliştiriciler tarafından sunulan, geliştirmenin güncel bir aşamasını gösteren ve oyunun kendisine genel bir bakış sağlayan tüm Devlog’ları görebileceğiniz SpaceCatch News whitepaper bölümünü kontrol etmenizi öneririz.

SpaceCatch Hakkında

SpaceCatch, artırılmış gerçeklik, coğrafi konum, yapay zeka, blok zinciri desteği ve NFT’leri entegre ederek oyun alanında bir devrim vaat eden türünün ilk oyunudur.
Bu karışım, tamamen yeni bir oyun deneyimine olanak tanıyarak yalnızca oynaması tamamen ücretsiz bir modeli değil, aynı zamanda tamamen sürdürülebilir olan yeni nesil oyna-kazan ve hareket et-kazan konseptlerini de desteklemektedir.

AR ve VR teknolojisini merkeze alan SpaceCatch, büyüleyici bir anlatıya sahip sürükleyici bir evren yarattı. Bu evrende, Catcher olarak bilinen oyuncular, uzaylı istilasının ardından Dünya’da barışı yeniden tesis etmekle görevlendirilmiştir.
Uzaylıların çeşitli güçlere sahip olması, Yakalayıcılar için zorlu bir engel oluşturuyor. Bununla birlikte, oyuncular bu dünya dışı düşmanlarla etkili bir şekilde mücadele etmek için yeteneklerini ve becerilerini geliştirebilirler.

Bu özellikleriyle SpaceCatch, Axie Infinity veya Sandbox gibi sektör devlerini geride bırakma potansiyeline sahip yeni nesil GameFi projeleri arasında yerini alıyor.

Daha Fazla Bilgi

SpaceCatch’in oyun lansmanları, projeleri ve şirket güncellemeleri de dahil olmak üzere en son gelişmelerinden resmi web sitelerinden takip ederek haberdar olun. Ayrıca, Telegram, Discord, Twitter, YouTube, Instagram, Medium,  CoinMarketCap ve CoinGecko gibi çeşitli platformlar aracılığıyla bağlantıda kalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.