Haberler

SEC’den, Quantstamp’e Suçlama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Quantstamp adlı blockchain güvenlik şirketi, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ICO yapmakla suçlandı.

Şirketin bu durumu çözümlemek için yaklaşık 3,4 milyon dolar ödeme yapması bekleniyor. SEC, Quantstamp’ı kayıt dışı bir ICO gerçekleştirdiği için suçladı. Şirket, suçlamaları halletmek için yaklaşık 3,4 milyon dolar ödeme yapmak zorunda.

SEC, 21 Temmuz tarihinde yaptığı bir açıklamada, Quantstamp’ın 2019’da QSP tokenini 5.000’den fazla yatırımcıya satarak Ether ve stablecoin USD cinsinden toplamda yaklaşık 28,35 milyon dolar topladığını belirtti.

SEC, Quantsptamp’in ICO’suna Karşı Suç Duyurusunda Bulundu!

Sec Nedir Neyin Acilimi Sec Ozellikleri Ve 16003919 3838 Amp
Sec'den, Quantstamp’e Suçlama! 3

Bu kuruluş ayrıca, Quantstamp’ın 2017 yılında Ethereum Blockchain ağında “akıllı sözleşmeler için otomatik güvenlik denetimlerini” sağlama planını ortaya koyan bir beyaz kağıt yayınladığını ifade etti. SEC tarafından yapılan açıklamada, aşağıdaki ifadelere yer verildi:

Quantstamp, halka açık beyanlarında, planladığı akıllı sözleşme güvenlik denetimi ürünü için büyük bir pazar potansiyeli olduğunu belirtti ve QSP token alıcılarını, Quantstamp’ın başarısına bağlı olarak tokenlerinin değerinin artacağı beklentisiyle yönlendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.