Haberler

Binance’nin 2023 Yılında Yatırım Yaptığı Altcoinler! Detaylar

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni projelere yatırım yapmaya devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni projelere yatırım yapmaya devam ediyor. Binance Labs, 2023 yılında yatırım yapılan altcoin projelerini açıkladı ve bu projeleri Binance Labs blog yazısında derledi.

Binance Labs, 2023 yılı boyunca Web3 alanında 25’ten fazla altcoin projesine yatırım yaptığını duyurdu. Bu projelerin amacı, Web3 sektörünün geleceğini şekillendirecek yenilikçi fikirlere sahip kurucuları tespit etmek ve destekliyor.

Binance Labs’ın Web3’e yaptığı yatırımlar arasında Optimism, LayerZero, Celestia, Aptos, Mysten Labs, Trust Wallet, Neutron, Helio, Radiant, Pendle, Arkham gibi önemli projeler yer almaktadır. Bu projeler, kripto para alanında büyük potansiyele sahip olup, gelecekte büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Binance Labs, 2018 yılından bu yana 25 ülkede 250 projeye yatırım yaptı. Bu yatırımlarından toplamda 14 kat getiri sağladı. Binance Labs, yatırım yaptığı projelerin başarılı olması için aktif bir şekilde çalışmaktadır ve bu projelere stratejik destek sunuyor.

Binance'Nin 2023 Yılında Yatırım Yaptığı Altcoinler! Detaylar

Binanca Labs son olarak 2023’te kuluçka programlarına iki sezon boyunca 2.000’den fazla küresel girişimin başvurduğunu belirterek “2023 yılında Binance Labs, Binance Labs Kuluçka Programı 5. Sezon ve 6. Sezonuna katılan dokuz öne çıkan projeye fon sağladı. Bunlar AltLayer , Bracket Labs , dappOS , KiloEx , Kinza Finance , KryptoSkatt , Mind Network , Sleepless AI , zkPass oldu.” dedi.

“Binance Labs, Binance’in risk sermayesi ve kuluçka koludur.

Amacı Web3 sektörünün geleceğini şekillendirecek projeler inşa eden yenilikçi fikirlere sahip kurucuları tespit etmek ve desteklemektir.

Bu noktada Binance Labs’ın Web3’e yaptığı yatırımlar arasında Optimism , LayerZero , Celestia , Aptos , Mysten Labs , Trust Wallet, Neutron, Helio, Radiant, Pendle, Arkham gibi önemli projeler yer aldı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.