HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’de Balinalar Geri Adım Attı: İşlemlerde Yüzde 66’lık Düşüş Yaşandı

Kripto para birimi Bitcoin'de, 100 bin dolar ile 1 milyon dolar arasındaki işlemlerin miktarında belirgin bir düşüş gözlenmekte.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimi Bitcoin’de, 100 bin dolar ile 1 milyon dolar arasındaki işlemlerin miktarında belirgin bir düşüş gözlenmekte.

Kripto para birimi Bitcoin’deki büyük yatırımcılar olan balinaların recent işlemleri, son dönemde belirgin bir azalma gösterdi.

Image 19

Santiment’in sağladığı veriye göre, dün 100 bin doların üzerinde değere sahip transfer işlemlerinin sayısı 8 bin 129, 1 milyon doları aşanların ise bin 510 olarak belirlendi. Rakamlar, mart ayı başında sırasıyla 24 bin ve 4 bin 582’ydi. Böylece iki ayda hem 100 bin dolar hem de 1 milyon doların üzerindeki işlemler için yüzde 66 oranında azalma görüldü.

Bitcoin işlemlerinin değeri 1 milyon doların üstünde olanların sayısında, son iki ay içerisinde %66 oranında belirgin bir düşüş gözlendi.

Balina faaliyetlerindeki bu düşüşün, fiyat istikrarsızlığının nedenlerinden biri olduğu düşünülmektedir. Uzmanlara göre, balina aktivitesi tekrar artış gösterirse, Bitcoin’de bir yükseliş olasılığı bulunuyor.

Bugün, lider kripto para birimi piyasa değeri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart ayının başında gördüğü 73 bin 777 dolarlık zirvesinden sonra %13’lük bir düşüşle 64 bin dolar civarında işlem görüyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.