Altcoin HaberleriHaberler

Ripple, Finansal Hizmetler Şirketi Nelnet İle Ortaklık Kurduğunu Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple, finansal hizmetler şirketi Nelnet ile bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Anlaşmaya göre Ripple, Amerikan güneş enerjisi projelerine fon sağlamak için firmanın yenilenebilir enerji iş kısmına 44 milyon dolar ortaklaşa yatırım yapacak.

Ripple’dan Önemli Ortaklık

Ripple’ın toplumsal etki başkanı Ken Weber, endüstrinin temel önceliklerinden birinin  karbon ayak izini küçültmek olması gerektirme ettiğini iddia ediyor ve “Temiz bir enerji geleceğini güvence etmek, yalnızca gelecekteki ekonomik büyümeyi sağlamak için değil, bununla birlikte daha sürdürülebilir bir dünya sağlamak için her sektörde büyük bir önceliktir. Kripto para birimlerinin ve blok zincirinin benimsenmesi büyümeye devam ettikçe, değişen teknolojinin gelecekteki finansal sistemlerimizi destekleyeceği açıktır.” sözlerini kullandı.

Buna ek olarak meydana getirilen açıklamalara göre Ripple tarafınca finanse edilen projelerin 1,5 milyon biyometrik tondan fazla CO2 sera emisyonunu dengelemesi umut ediliyor.

Ripple’dan İklim Bilinci Ortaklığı

Nelnet, büyük seviyede öğrenci kredisi piyasasına bağlı olan işini daha da çeşitlendirmek amacıyla Haziran 2020’de iş geliştiricilere hizmet sunmaya başladı. Ayrıca şirket, 2018 senesinde güneş enerjisi girişimlerini finanse etmeye başladı.

Öte taraftan Ripple da kripto alanında iklim mevzusunda en bilgili şirketlerden biri olarak nitlendiriliyor. Nisan ayı başlarında Ripple, Consensys ve CoinShares ile birlikte Kripto İklim Anlaşmasının bir parçası oldu.

Bunlara ek olarak Bitcoin teknoloji şirketi Blockstream de Haziran ayı başlarında güneş enerjisiyle çalışan bir kripto para birimi oluşturmak için Jack Dorsey’nin başlangıcında bulunmuş olduğu Square ile güçlerini birleştirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.