HaberlerAltcoin Haberleri

Ünlü Yatırımcı Raoul Pal’den Altcoin Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Raoul Pal, kripto yatırım ve analizlerinde tanınan bir isim olan ve Goldman Sachs’ın eski yöneticisi olan, Bitcoin’in artışlarının altcoin’lere henüz yansımadığını kabul ediyor, ancak yakında değişeceğini söylüyor. Pal, “Ether’in Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi, altcoin’lere olumlu yansıyacak ve ayrıca Solana’da büyük bir yükseliş öngörüyorum” ifadelerini kullandı.

Real Vision şirketinin eğitim alanında faaliyet gösteren kurucusu Raoul Pal, kripto para birimlerine ilişkin yorumlarıyla tanınan bir isimdir. Pal, altcoin’lerin Bitcoin gibi değer kazanacağı zamanların yaklaştığını ve bu sürenin çok da uzakta olmadığını belirtti.

Image 16

“İnsanlar alım yapmak için çıldıracak”

Real Vision’daki bir yayında, altcoin’lerde kısa vadede büyük yükselişlerin beklenmemesi gerektiğini vurgulayan Pal, sözlerine şöyle devam etti:

“Yaz aylarının kriptoda çok sıcak geçeceğini düşünüyorum. Aşağıda paylaşılan grafiğin yukarı doğru kırılacağını hatta insanların alım yapmak için de çıldıracağını ve kendilerini kaybedeceklerini düşünüyorum. Bu konuda sizi uyarıyorum. Kaldıraç kullanmayın. İlk 5 sıradaki coin’lerinizi unutmayın. Bu fırsatı mahvetmeyin

Altcoin’lerin toplam piyasa değerinde muazzam bir artış yaşanacağını iddia eden uzman, Solana ve Ether’e özellikle dikkat çekiyor:

“Çok yakın zamanda altcoin’ler çılgınca işler yapmaya başlayacak. Yakın zaman derken 1 aylık ya da ondan sonraki aydaki süreçten bahsediyorum. Ether’in Bitcoin’den iyi performans sergilemesi, altcoin’lere yansıyacaktır. Ether, Solana’yı geçebilir mi? Sanmıyorum. Solana, bu sene çok erken yükseldi ve iyi gitti. Bence bu sezon daha çok 2013 ve 2017’ye benzeyecek, ama her şey olasılıklara bağlı… Göreceğiz”

Pal, kripto piyasasının toplam değerinin 10 trilyon dolara ulaşabileceğini iddia ederek şu ifadelerde bulundu:

“Sadece işinizi yapın. Tüm zamanların en büyük makro yükseliş trendini görebiliriz. Şu anda 2.5 trilyon dolarda olan kripto piyasası 10 trilyon dolara kadar çıkabilir. Sonunda da mutlaka bir ayı sezonu gelecek. Ama bunun da nasıl olacağını bilemeyiz. İnsanlar emeklilik fonlarına 2 haftada bir Bitcoin almaya başladılar. Bu nedenle eskİ ayı sezonlarına da benzemeyebilir”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.