Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) Son 19 Ayın En İyi Kapanışını Yaptı!

Kripto para piyasaları 2023 yılının son ayına pozitif bir başlangıç yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları 2023 yılının son ayına pozitif bir başlangıç yaptı. Özellikle öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC), aralık ayının ilk işlem gününde yüzde 1,42 oranında bir yükseliş kaydederek 38,300 dolar seviyesine ulaştı.

Bitcoin, kasım ayını 37,700 dolar civarında tamamlamış ve Nisan 2022’den bu yana en iyi aylık kapanışını gerçekleştirmiştir. Diğer popüler kripto para birimi Ethereum ise yeni aya yüzde 2,5 oranında bir artışla 2,100 doları aşmayı başarmıştır. XRP ise yüzde 0,84 oranında bir yükseliş göstererek 0,61 dolardan alıcı buldu.

Images?Q=Tbn:and9Gcrh4Shg8G5Psmey H6Avnkrqcon 8Ee2 Nwyzdzob5Vuxjypk994Zn8Rff1Veyn

Trade izleme platformu Material Indicators, piyasanın derinliğinin korunduğunu ve kapanışta son dakika satışlarından kaçınıldığını bildirmiştir. Bu durum, piyasanın güçlü bir taban oluşturduğunu ve yatırımcıların güvenini artırdığını gösteriyor.

Bugün piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın yapacağı açıklamalara odaklanacak. Analistler, makroekonomik verilerdeki düşüşün devam etmesiyle birlikte aralık ayında kripto piyasalarına daha fazla sermaye girişi beklentisini kaydetti.

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, gelecek üç ile beş ay içinde enflasyonun düşmeye devam etmesi durumunda faiz indirimlerinin başlayabileceğini ifade etmişti. Bu açıklama, piyasalarda olumlu bir havanın oluşmasına katkıda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.