Analiz

Shiba Inu Patlamaya Hazırlanıyor: SHIB Grafiğinde Oluşan Bu Formasyona Dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) fiyatı, 28 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından konsolide sürecine girdi. Fakat boğa bayrağı olarak bilinen bir devam modelinin oluşmasıyla patlamaya hazır görünüyor.

SHIB Fiyatı Uçuşa Hazırlanıyor!

Shiba Inu fiyatı, boğa bayrağı olarak bilinen bir devam modelinden çıktı, ancak patlayıcı bir hamle başlatmak için alıcıların yeniden canlanmasını bekliyor.

23 Ekim’den 28 Ekim’e kadar SHIB, 0.00008850 dolarda yeni bir zirve oluşturmak için %219 oranında ralli yaptı. Shiba Inu’daki bu tırmanış bayrak direği olarak tanımlanıyor. SHIB fiyatı ralliden sonra konsolide edildi, daha düşük zirveler ve daha yüksek dipler oluşturarak bir bayrakla sonuçlandı.

Shibusdt
Shibusdt

Bu teknik oluşum, bayrak direği yüksekliğinin 0,0006220 dolardan kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen %219’luk bir artışla Shiba Inu fiyatının 0,0019700 dolara ulaşacağına işaret ediyor.

Shiba Inu fiyatı 9 Kasım’da bayrağın üst trend çizgisini kırmasına rağmen, şaka para biriminde henüz bir artış gerçekleşmedi. SHIB’deki bu konsolidasyon, popüler şaka para biriminin bir sıfır daha atmadan önce sunduğu son alım bölgesi olarak kabul edilebilir.

Bu nedenle, Shiba Inu fiyatını 0.00006490 doların üzerinde belirleyici bir dört saatlik mum çubuğu oluşturmaya iten alım baskısındaki potansiyel bir artış, yükselişin başladığını teyit edecektir. Bununla birlikte, daha fazla emin olmak isteyen yatırımcılar için, Shiba Inu fiyatının 0.00008590 doların üzerinde daha yüksek bir seviyeye ulaşmasıyla birlikte ikincil onay gelebilir.

SHIB Olumsuz Senaryosu

Öte yandan, Shiba Inu fiyatı beklenen artışı gerçekleştiremezse ve daha yüksek kırılırsa, bu satın alma baskısından kurtulduğunu gösterir. Böyle bir durumda, SHIB aşağı yönlü bir düşüş başlatabilir ve 0,00003280 dolar ile 0,00004460 dolar arasında değişen talep bölgesini yeniden test edebilir.

Bununla birlikte, 0,00004460 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, boğa bayrağının Shiba Inu fiyatı için yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.