HaberlerTüm Haberler

Binance, Güney Kore Merkezli Kripto Borsanın Hissesini Satın Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX’ın çoğunluk hissesi, kripto para ve teknoloji şirketi Binance tarafından satın alındı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, uluslararası alanda büyümeye devam ediyor. Şirket, çok sayıda kıtada düzinelerce ülkeye yatırım yaparak dikkat çekmeyi başardı. Global şirket Binance, Güney Koreli bir kripto para borsası olan GOPAX’ın çoğunluğunu satın aldı.

Binance, Güney Kore Merkezli Kripto Borsanın Hissesini Satın Aldı!

Binance, Başka Bir Kripto Borsasının da Hissesine El Koydu

Güney Kore merkezli zor durumdaki kripto para borsası GOPAX, hisselerinin bir kısmını kripto para borsası ve teknoloji şirketi Binance’e sattı. İşlemle birlikte borsadaki en büyük pay Binance’e ait oldu.

Binance’in COO’su Yibo Ling, Kasım ayında karşılaştığı sorunlar sonucunda bazı faaliyetlerden kaldırılan GOPAX ile ilgili bir karara varıldığını söyledi. Sorunlu kripto para borsasındaki kontrol hissesi Binance tarafından satın alındı.

Binance’in 1 milyar dolarlık Sektör Kurtarma Girişimi, işlem için fon sağladı. Satın almanın şartlarıyla ilgili olarak işletme sessiz kaldı.

GOPAX’ın ana şirketi olan Streami, Genesis’in en büyük alacaklılarından biri olarak listelendi. Kripto borsasının eylemleri de bu durumu yansıtıyordu. Binance, GOPAX’ın işine her zamanki gibi devam edebilmesi için para transferi yapmayı planlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.