Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) ve Ethereum’daki (ETH) Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyası zorlu bir haftayı geri bırakmak üzere. Cuma günü Çin’den gele negatif haberlerin arkasından büyük kayıplar yaşadı. Kripto para birimleri ara ara yukarı yönde artışlar başlatsa da eski seviyelerinin oldukça altında işlem görüyorlar. Gelin bu içeriğimizde Bitcoin ve Ethereum’daki son durumu birlikte inceleyelim

Bitcoin’de (BTC) Son Durum

Piyasa sıralamasında önder konumda bulunan Bitcoin, geçtiğimiz hafta 48.000 dolar seviyelerinde işlem görürken Çin’de yaşanmış olan son gelişmeler BTC fiyatında büyük kayıpların yaşanmasına sebebiyet verdi.

Öyle ki önder kripto para birimi Bitcoin, ilk olarak Evergrande krizi ile büyük sarsıntı yaşadı. BTC yaşanmış olan krizin arkasından yönünü aşağıya çevirdi ve sert bir düşüş yaşadı.

Bu kriz Bitcoin’in 40.000 doların altına gerilemesine neden oldu. Hafta içinde yönünü yukarıya çeviren Bitcoin tekrardan 40.000 doların üzerine yükselmeyi başardı. Ancak bu kez de Çin’in kripto yasağı büyük bir çöküşü tetikledi. Bitcoin son düşüşle birlikte 44.000 dolar bandından 41.000 dolar seviyesinde kadar geri çekildi.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Lider kripto para birimi içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %2.26’lık düşüşle 41.527 dolar bandında işlem görmeye devam ediyor.

[ccpw id=”1937″]

Ethereum’da (ETH) Son Durum

Bitcoin ile benzer fiyat hareketleri sergileyen popüler altcoin Ethereum (ETH), geçtiğimiz hafta yaşanmış olan sert düşüşle birlikte 3.000 dolar seviyesinin altına gerileyerek 2.709 dolara dokunmuştu. Sonrasında yönünü yukarıya çeviren ETH yeni bir yükseliş trendi başlattı sadece bu oldukca uzun sürmedi. Çin’den gelen son açıklama Ethereum fiyatını tekrardan aşağıya çekti.

Ethusdt 2021 09 26 11 59 04

Lider altcoin CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %4.17’lık bir düşüş yaşadı ve içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 2.776 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.