Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin’i Eleştirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, bitcoin’i eleştirdi. Kısıtlı programlanabilirliği nedeniyle Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin’in UTXO paradigması ile fazla ileri gitmediğini iddia etti. Genişletilmiş UTXO (EUTXO) muhasebe modelinin bir sonraki mantıklı adım olduğuna inanıyor.

Merkeziyetsiz  finansın öncüsü olan Ethereum, varlıkların bakiyeler olarak temsil edildiği hesap tabanlı bir yaklaşıma sahiptir. Bundan dolayı, müşteriler hesaplarının tamamını harcamak yerine sadece bir kısmını kullanabilirler. Ethereum‘un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Bitcoin’in kısıtlamalarından rahatsız olduğu için UTXO yerine hesap tabanlı yaklaşımı etkinleştirdi.

Twitter kullanıcısı Sooraj, Hoskinson tarafından bildirilen bir ileti dizisinde EUTXO tasarımının Ethereum’un hesap tabanlı modelinden daha üstün olduğunu belirtti.

Cardano‘nun kurucusu Hoskinson’a göre Satoshi Nakamoto, Bitcoin‘in kusurları nedeniyle hesap tabanlı yaklaşıma dönüştüğünü söyledi.

Hoskinson şimdi EUTXO’nun 13 yıllık araştırma ve testlerinden faydalanmak istiyor ve amacın her iki dünyanın en iyilerini bir araya getirmek olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.