Altcoin HaberleriHaberler

Cardano ve Chainlink İş Birliği: Gelişmiş Akıllı Sözleşmeler Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano, Chainlink ile iş birliğini bir blog yazısında duyurdu. Bu adım, geliştiricilerin Cardano DeFi uygulamaları için akıllı sözleşmeleri oluşturmasına destek olacak.

Cardano ve Chainlink İş Birliği

Cardano Summit sırasında duyurulan Chainlink iş birliği; oracle ve Blockchain ağlarına veri sağlarken akıllı sözleşmelerin seçim neticeleri, spor istatistikleri, kripto oranları benzer şekilde çalışmalara olanak sağlıyor. Chainlink oracle’ları, herhangi bir DLT ağında hibrit akıllı sözleşmelerin opere edilmesine yardım eder.

Chainlink; DeFi ve oyun uygulamalarında, sigortacılıkla ilgili platformlarda ve öteki en iyi endüstrilerde milyarlarca doları güvence altına alıyor. Cardano akıllı sözleşmelerini güçlendirmek adına Chainlink, bu oracle’ların Cardano DLT’ye entegrasyonu ile geliştirici ekiplerin Chainlink tarafınca sağlanan kurumsal düzeyde verileri akıllı sözleşmelerine sağlamalarını olanak tanıyacak.

Oracle’lar spor verileriyle ilgili tahmin uygulamalarını, parametrik sigorta uygulamaları için lüzumlu hava durumu verilerini, NFT’leri ve dijital koleksiyon alanında çoklukla ortaklıklar kanalıyla uygulanacak. IOHK kurucusu Charles Hoskinson, gelişmiş akıllı sözleşmeler için Chainlink oracle’larının lüzumlu bulunduğunu ve Cardano blok zincirine gerçek dünya verilerini sağlayacaklarını aktardı.

Hoskinson, Cardano’nun geliştiricilere gerçek kullanımda meydana gelecek çözümler oluşturmak için en iyi araçlar sağlamayı amaçladığını altını çizdi. Başarılı yönetici, Chainlink oracle entegrasyonunun Cardano’daki DeFi ekosistemi için muhteşem bir temel sağlayacağına inanıyor.

Alonzo yükseltmesi ile akıllı sözleşme entegrasyonunu tamamlayan Cardano, yükseliş arıyor. Ekosistemin genişletilmesi ve geliştirilmesi, Cardano’da beklentileri yükseltiyor.

Cardano Fiyatı

Cardano (ADA) fiyatı, bu gelişmeler ışığında 3.10 dolara dokunarak inanılmaz bir ralli kaydetmişti. Ardından kripto para piyasasının genel düşüş trendine girmesi popüler kripto paranın fiyatını 2 dolara kadar itmişti. Ancak tekrardan toparlanma emareleri gösteren ADA, 2.40 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.