Bitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyatı Geriledi: Bitcoin Neden Düşüyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Bitcoin’in El Salvador’da yasal para birimi olarak kullanılmasına pozitif yönde tepki verdi. Birçok kripto destekçisi, ülkenin sonucuna heyecanlanırken 30 dolar değerinde Bitcoin satın alma etkinliği başlatıldı.

Bitcoin’de Tarihi Gün

Kripto para endüstrisi, bugün zamanı bigün yaşıyor. El Salvador, Bitcoin’i ülkede yasal para birimi olarak kullanmaya başladı. Piyasa, bu haber ile yukarı sıçrarken önder kripto para Bitcoin 53.000 dolar sınırına dayandı. Ancak bu kontrol başarıya ulaşmış olamadı ve BTC 50.000 dolar bandına geriledi.

En popüler kripto para Bitcoin, geçtiğimiz gün mühim bir engeli aşarak 53.000 dolarlık hedefe yaklaşmıştı. Ancak Göreceli Güç Endeksi benzer şekilde göstergeler geri çekilmeye yol açan aşırı alım bölgesinden aşağı yöne kaydı. Geri dönüşün ana sebebi tamamen teknik olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Blockchain Kripto Sistemi

Lider Kripto Para Neden Düşüyor?

Korku ve Açgözlülük göstergesi benzer şekilde duyarlılık metrikleri, “aşırı açgözlülük anlamına gelen 79 kıymetini gösteriyor. Ayrıca aşırı ısınan bir pazara işaret ediyor. Hacim göstergelerin nazaran mevcut boğa koşusu istikrarlı bir halde satın alma enerjisini yitiriyor. Ancak bununla birlikte borsa cüzdanlarından büyük çıkışlar bulunduğunu gösteren borsa akış verileri kaydedildi.

Lider Kripto Para Neden Düşüyor?
Lider Kripto Para Neden Düşüyor?

Kripto para piyasasına büyük fiat para birimi fon girişleri ve dövüz çıkışlarıyla karşı karşıya durumda. Olumlu fon akışlarına haiz tek borsa Binance iken öteki platformlar para çekiyor. 31 Ağustos tarihinden bu yana stabil bir yükseliş trendi izliyor. Ethereum ve Solana benzer şekilde DeFi ve NFT endüstrilerine bağlı kripto para birimleri oldukça yüksek volatilite gösterdi.

Lider kripto para birimi Bitcoin, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 50.956 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.