Haberler

Avrupalı dijital banka N26, 100 kripto para birimi için müjdeyi duyurdu: “N26 Kripto” hizmeti geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında genel olarak ayı sezonu etkileri görülmeye devam ederken, kripto benimsenmesi açısından pozitif gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ABD’den ve Fransa’dan peş peşe gelen haberlerin ardından bir müjdeli haber de Avrupa dijital bankası N26’dan geldi. N26, yaptığı açıklamada kripto para hizmetlerini başlattığını duyurdu.

Yeni uygulamasına Avusturya’dan başlayacak olan banka, söz konusu kripto para hizmetini “N26 Kripto” ismiyle sunacak. N26 Kripto hizmeti, önümüzdeki haftalarda bankanın Avusturyalı müşterilerinin kullanımına açılacak ve başlangıç aşamasında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) da dahil olmak üzere 100 kripto parayı içerecek.

PROJE 194 TOKEN’I KAPSAYACAK

N26 Banka

N26 bankası, söz konusu kripto para hizmetini ünümüzdeki 6 ay içerisinde diğer pazarlardaki kullanıcılara sunmayı ve sonunda token teklifini toplamda 194 token’ı içerecek şekilde büyütmeyi planlıyor. N26 bankasında baş ürün sorumlusu Gilles BianRosa, konuya ilişkin olarak CNBC’ye yaptığı açıklamada, bankanın kripto para aracılık özelliğinin kullanıcıların tartışmalı ve henüz emekleme döneminde olan bu endüstriye güvenli bir şekilde girmelerini sağlayacağını dile getirdi.

RAKİPLERİNİN GERİSİNDE KALDI

Merkezi Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan N26, aslında kripto para sektörüne en geç katılan şirketler arasında yer alıyor. Zira şirketin rakipleri arasında bulunan PayPal ve Revoult, uzun bir süredir kullanıcılarına dijital varlıklarını alma ve satma hizmetleri sunuyor. Daha önce yakın tarihlerde BNY Mellon, Societe Generale ve Nubank gibi dev bankacılık kuruluşları da benzer hizmetler için düğmeye basmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.