Altcoin HaberleriHaberler

Genel Trende Meydan Okuyan FTT Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası FTX’in yerel kripto parası FTT, platformun ABD kullanıcıları için NFT pazarının piyasaya sürülmesinin peşinden rekor tazeledi. FTT, 83 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. FTT, yatırımcılarına indirimli alım satım ücretleri şeklinde avantajlar ve extra yüzde kazanma fırsatları sunan bir tür destek token’dır.

FTT Uçuşa Geçti

CoinGecko verilerine nazaran FTT, 78 dolara düşmesine karşın hala gün içinde %10, haftalık zaman diliminde ise %69’luk kazanç kaydetti. FTT’nin fiyatı artışı piyasa değerinin 8.44 milyar dolara yükselmesine ve piyasa kıymeti sıralamasında 26.’lığa tırmanmasına yol açtı.

Genel piyasa trendinin kargaşa ve bunalımlı olmasına karşın FTT, yükseliş trendini korumayı başaran ender altcoin’lerden biri oldu. FTX’in mahalli kripto para birimi olan FTT, planlanan gelişmeler değerlendirildiğinde uzmanların yükseliş trendi devamını beklediği altcoin’ler içinde yer aldı.

Ftt-Coinmarketcap
Ftt-Coinmarketcap

FTX’in kendi NFT pazarının piyasaya sürülmesi ile birlikte boğa koşusu tetiklendi. NFT’ler; müzik, video, sanat eseri ve konser biletleri şeklinde fazlaca çeşiti alanları kapsıyor. FTX borsası, her geçen gün popülaritesini artırıyor. Genç CEO Sam Bankman-Fried öncülüğündeki ekip, çalışmalarını son hızda sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

FTX US NFT Platformunu Piyasaya Sürdü

FTX borsasının ABD lokasyonu için NFT pazarını başlatması mahalli kripto parasının artmasına sebep oldu. FTX.US yeni NFT yaratma ücretini kısa süreliğine de olsa 500 dolar olarak çıkarmasına karşın 10 dolara düşürdü. Daha önce firmanın kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, kendi kontrol NFT’sini tanıttı. FTX.US’ta 10 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla satışa çıkan NFT, 270.000 dolara alıcı buldu.

Bankman-Fried, borsanın ana platformu olan FTX’te NFT pazarının önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürülmeye hazır olmasını bekliyor. FTX.US NFT pazarı şeklinde platformun alım satım pazarı da çapraz zincir olacak ve hem Ethereum hem de Solana blok zincirlerini destekleyecek.

FTX, bu yıl NFT alanın adım atan ilk borsa değil. Binance, geçtiğimiz haziran ayında bir “100 Yaratıcı” projesiyle NFT pazar yeri piyasaya sürmüştü. OKEx ise bu ayın başlarında ekosisteminde NFT varlıklarının basımı, satın alınması ve satılması için kendi platform versiyonunu tanıttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.