Altcoin HaberleriHaberler

FTX Borsası, Gal Token ve Inter Token’i Listeledi: Kazançlar Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından kabul edilen FTX, INTER ve GAL taraftar token’lerini listelediğini duyurdu. INTER token, geçtiğimiz günlerde ön satışının arkasından bugün itibarıyla listelendi. Bununla birlikte Türkiye’nin en büyük camialarından Galatasaray’ın fan token’i GAL, son günlerde ilgi odağı olan platformda kendine yer bulmayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Güvenilir Kripto Para Borsası Nasıl Seçilir?

Galatasaray Fan Token

Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Galatasaray, 4 Şubat 2020’de piyasaya sürüldü. Galatasaray, Türkiye’de Blockchain teknolojisini benimseyen ilk futbol kulübü oldu. GAL token, Ethereum blok zinciri üstünde opere ediliyor. Chiliz borsasının yanı sıra Paribu’da işlem gören GAL token, artık FTX borsasında.

Galatasaray fan token, FTX platformunda işleme açılmasının arkasından 10.20 doların üzerine tırmansa da ani yükselişin akabinde düşüşü yaşadı. GAL fan token, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 9.80 dolardan işlem görüyor.

Inter FAN Token

İtalya ligi ekiplerinden Inter Milan, Chiliz ile meydana getirilen antak kalma ile fan token’ını geçtiğimiz günlerde ön satışa sunmuştu. Ön satışın kısa sürede tamamlanması ile listelenme yolu açıldı. Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, INTER fan token’ın bugün itibarıyla listeleneceğini açıklamıştı.

Inter, İtalya liginin başarı göstermiş ekipleri içinde içeriyor. Blockchain teknolojisini spor dünyası ile tanıştıran Socios ve Chiliz, anlaşmalarına bir yenisini daha ilave ederek büyümeye devam ediyor. Juventus, Milan, Inter şeklinde futbol devleri ile antak kalma elde eden popüler platform, stratejileri doğrultusunda önemli bir ilerleme kaydetti.

Listelenmenin arkasından 2.36 dolar fiyatla ön satışı meydana getirilen INTER fan token 14 dolara dokundu. Ani sıçrayışın arkasından 10 doların altına geri çekilen INTER, sıcak saatlerde yaşamaya devam ediyor. INTER, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 9.28 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.