Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin güne düşüşlerle başladı, altcoinlerde ayrık fiyat hareketleri kaydedildi: Kripto paralarda son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında hafta başında görülen toparlanma hareketleri, hafta ortasında daha yüksek oranlı yükselişlerle kendisini gösterdi. Ancak piyasa genelinde denge tam anlamıyla bozulmadı ve Bitcoin (BTC), volatilitesini azalttığı 20 bin dolar seviyesi altındaki dengesini korudu. Lider kripto para biriminin dengeli seyrettiği haftada altcoinler genelinde de durgun bir seyir kaydedilirken, Bitcoin 20 Ekim Perşembe gününe bir kez daha düşüş eğilimi ile giriş yaptı. Bitcoin fiyatında görülen hafif düşüş hareketliliği, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında ayrık fiyat hareketlerin ortaya çıkmasını tetikledi.

BITCOIN (BTC)

Bitcoin Manset 7

Lider kripto para birimi Bitcoin, Perşembe gününe hafif düşüşlerle başladı. CoinGecko verilerine göre son 1 haftada yüzde 0,1 oranda değer kaybeden Bitcoin, son 24 saatte gelen yüzde 0,6 oranda değer kaybı sonrasında 19 bin 127 dolar seviyesinde denge buldu. Bitcoin’deki bu hareketlilik, piyasa geneline de yansıdı.

ETHEREUM (ETH)

Bitcoin’e yakın bir performans ortaya koyan lider altcoin Ethereum (ETH) ise son 1 haftalık süreçte yüzde 0,3 oranda değer kaybı yaşadı ve son 24 saatte gelen yüzde 0,5 oranda değer kaybı ile yeni günde 1.290 dolar seviyesinde dengelendi. Ethereum’un 1.300 dolar altındaki seyri, yatırımcıları endişelendiriyor.

ALTCOIN FİYATLARINDA SON DURUM

Fed Agresif Faiz Artirimlarina Devam Mi Edecek

En büyük 10 kripto para birimi arasında yeni günde ayrık fiyat hareketleri ortaya çıkarken, son 24 saatte yüzde 0,4 ile en fazla değer artışını Dogecoin (DOGE) elde etti ve DOGE bu yükselişle 0,059680 dolarda dengelendi. Öte yandan aynı süreçte yüzde 2,3 oranda değer kaybı ile en yüksek değer kaybını da Solana (SOL) kaydetti. SOL ise bu düşüşle 29,19 dolarda dengelendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.