Bitcoin Haberleri

Kripto karşıtı Peter Schiff sazı yine eline aldı, Bitcoin tahminin paylaştı: Keskin düşüşler için yeni göstergeler var

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralara ve özellikle de Bitcoin’e (BTC) karşı sert tavırları ve söylemleri ile bilinen Peter Schiff, Bitcoin adına yeni tahminlerde bulundu. Altın yatırımcısı ve savunucusu olarak bilinen Schiff, her fırsatta Bitcoin’i eleştirmesi ve Bitcoin ile dalga geçmesiyle biliniyor. Düşüş dönemlerinde Bitcoin adına daha sert söylemlerde bulunan Schiff, bu kez de Bitcoin’in başka bir keskin düşüş yaşayabileceğini dile getirerek dikkat çekti. Schiff’e göre Bitcoin fiyatındaki bu olası keskin düşüşler için yeni göstergeler bulunuyor.

PETER SCHIFF’TEN YENİ BTC TAHMİNİ

Peter Schiff Bitcoin Grayscale 740X492 1

Twitter’da sık sık Bitcoin karşıtı paylaşımlarda bulunan ve kimi zamanlarda da tahminlerini dile getiren Peter Schiff, bir kez daha odağına Bitcoin’i aldı. Ünlü altın yatırımcısı Schiff, son paylaşımında Bitcoin’in son piyasa rallisinde yer almadığını ve sadece 19 bin doların biraz üzerinde olduğunu belirtti. Bitcoin’in diğer risk varlıkları ile birlikte yükselememesi durumunda Schiff’e göre BTC, risk varlıkları yeniden düşmeye başladığında bu düşüşlerden en fazla etkilenen varlık olacak.

“KRİPTO PARALAR YÜKSELİŞLERE KARŞI KOYDU”

Peter Schiff, Bitcoin’in bir sonraki ayağının aşağı yönlü olacağını öne sürdü. Hisse senedi piyasaları, Nasdaq ve S&P 500 ve büyük hisse senedi endekslerinin önemli kazanımlar kaydetmesi ile paylaşımlarda bulunan Schiff, Bitcoin ve kripto paraların bu yükselişlere karşı koyduğunu dile getirdi. Buradan yola çıkan Schiff, Bitcoin’in ilerleyen günlerde keskin düşüşler yaşayabileceğini iddia etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.