Altcoin HaberleriHaberler

Coin Bureau, Solana İçin Uzun Vade Fiyat Hedefini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto kanalı Coin Bureau, uzun vadede Solana (SOL) için fiyat beklentisini aboneleriyle paylaşarak, SOL’un 2017’deki Ethereum fiyat hareketini takip edeceği tahmininde bulundu.

Analistin SOL Fİyat Hedefi

Coin Bureau’ya göre Solana, son altı ayda yaklaşık 10 kat arttı. Şu an itibariyle SOL, analistin önümüzdeki bir veya iki ay içinde 290 ila 300 dolar arasında görmeyi öngörüyor.

Fakat analist, Solana için kalan yukarı yönlü sınırla ilgili bazı endişelerini paylaşıyor:

Solana, muhtemelen bu boğa piyasasındaki büyümesinin çoğunu yüzde olarak gördü. Solana’nın piyasa değeri 100 milyar dolara yaklaşıyor ve bir noktada BNB’yi geçmesi ihtimal dahilinde olsa da, Ethereum’u ikincilik koltuğundan etmesi çok zor.”

Coin Bureau şunları ekliyor:

“Ethereum’un 2017’de BTC’nin yörüngesini takip ettiğini ve SOL‘un 2017’de ETH’nin yörüngesini takip ettiğini görmesi oldukça olası.”

Analist, Solana‘nın gördüğü tüm bireysel benimseme ve kurumsal ilgiye ek olarak, tüm yatırımcıların istediği şeyleri sunduğunu, bunun da verim olduğunun altını çizdi.

“Fidelity’nin kripto raporuyla ilgili yazımda bahsettiğim gibi, büyük yatırımcılar getiri sağlayan varlıklar istiyor ve bu, hisse senetlerini ve tahvilleri Altın ve Bitcoin’e tercih etmelerinin büyük bir parçası.”

Gerçek şu ki Solana, stake ödüllerinde yıllık %7 getiri sağlıyor ve Ethereum‘dan çok daha az güvenli olmasına rağmen, Coin Bureau, temel varlığın daha fazla yukarı potansiyele sahip olduğunu söylüyor, bu da muhtemelen bazılarının gözünde daha fazla riski buna değer kılıyor.

Uzun vadeli fiyat potansiyeli açısından, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaştığını ve Ethereum’un birçok kişinin beklediği gibi 10.000 dolara ulaştığını varsayarsak, analist, bunun Solana‘ya 1.000 dolara taşıması için yeterince hareket alanı sağlayabileceğini söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.