Bitcoin Haberleri

Coinbase, Hindistan’daki Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde çıkan haberlere göre, Coinbase isimli kripto para borsası, Hindistan’daki hizmetlerini durdurma kararı aldı. Bu kararın ardından Coinbase tarafından bir açıklama yapıldı ve bildirimin tüm Hintli müşterilere yönelik olmadığı belirtildi. Açıklamada, kararın borsa standartlarını ihlal edenlere yönelik olduğu ifade edildi.

Ünlü teknoloji haber sitesi TechCrunch, Coinbase Hindistan kullanıcılarına e-posta yoluyla tüm hizmetlerin 25 Eylül’e kadar durdurulacağını bildirdi. Bu haberin ardından Coinbase’den bir açıklama geldi ve belirli hesaplara bağlı tüm Coinbase bireysel hizmetlerin durdurulacağı kaydedildi. Ayrıca, güncellenmiş standartları karşılamayan bireysel hesapların da devre dışı bırakılacağı aktarıldı. Borsa, söz konusu karardan sadece güncellenmiş standartları ihlal eden hesapların etkilendiğini belirtti.

Coinbase, Hindistan’daki Hizmetlerini Durdurduğunu Açıkladı

Kullanıcılar Coinbase’in Hindistan Kullanıcılarını Engellediğini İddia Ediyor

Coinbase’in Hintli kullanıcılarına borsasına kaydolmalarını engellediği ve onları Coinbase Wallet uygulamasını indirmeleri konusunda yönlendirdiği iddiaları da ortaya atıldı. Coinbase, 7 Nisan 2022 tarihinde Hindistan pazarına giriş yapmıştı. Ancak, 11 Nisan’da yerel düzenleyicilerin baskısı nedeniyle Coinbase, Hintli kullanıcılar için platformunda Birleşik Ödemeler Arayüzü (UPI) aracılığıyla ödeme hizmetlerini durdurmak zorunda kaldı.

Coinbase’in bu kararı, Hindistan’da kripto para sektöründe büyük bir etkiye neden oldu. Hindistan, dünyanın en büyük kripto para pazarlarından biri olarak kabul ediliyor ve bu nedenle Coinbase’in Hindistan’daki durumu sektörde büyük bir tartışma konusu haline geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.