Ethereum HaberleriHaberler

Lider Kripto Para Birimi Ethereum Mu Olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finansal danışmanlık ve varlık yönetimi şirketi deVere Group‘un Kurucusu ve CEO’su Nigel Green’e göre  Ethereum fiyatı önümüzdeki beş yıl içinde hızla yükselerek lider  kripto para Bitcoin’i (BTC)  aşabileceğini belirtti.

Lider kripto para Ethereum Mu Olacak!

Bu arada deVere Group‘un Kurucusu Nigel Green, MSN’nin yayınladığı yatırımcılara yönelik bir notta “Ethereum 2021 senesinde Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye devam edecek ve sonunda rakibini  geçerek dünyanın lider kirpto para biriminin rolünü devralacak” yazdı.

deVere Group‘un CEO’suna göre proof-of-work‘ten proof-of-stake‘e aşamalı bir geçiş, daha büyük depolama kapasitesi ve akıllı sözleşmeler için işlem enerjisini içeren Ethereum ağının son Londra güncellemesi, diğerlerinin yanı sıra gelecek yıllarda kripto paranın kıymetini artırabilecek faktörlerden biridir.

Gate.io Borsasına üye olarak ömür boyu yüzde 20 komisyon indiriminden faydalanmak için buraya tıklayın.

deVere Group‘un Kurucusu Nigel Green: “Bu yükseltmeler bir tek Ethereum için değil, blockchain teknolojisi için de büyük bir desteği temsil ediyor. Nihayetinde bu, değerinin muhtemelen beş yıl içinde Bitcoin’in kıymetini aşacağı anlamına geliyor.”

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin’in piyasa değeri 840 milyar dolar ve Ethereum’un piyasa değeri ise 351.4 milyar dolar olduğundan bu durumun şu anda gerçeğe dönüşmesi pek ihtimaller içinde değil.

Pantera Capital‘in CEO’su ve Kurucusu Dan Morehead, bu ayın başlarında bu yıl içinde BTC fiyat tahminini düşürdü ve Ethereum’un daha iyi performans göstermeye devam edeceğini söylemiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Morehead, Ethereum daha genç bir coin olduğundan “gidecek oldukça yolu bulunduğunu”, Londra yükseltmesi ve Ethereum 2.0’ın yayınlanmasının yanı sıra merkezi olmayan finansta (DeFi) Ethereum‘un kullanılması şeklinde teknik iyileştirmelerin kripto paraya “Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi için yardım edeceğini” öne sürdü.

Geçen ay kripto girişimi Dragonfly Capital‘in Genel Ortağı Kevin Hu ve Küçük Ortağı Celia Wan, Ethereum’un “popüler para birimi” haline gelmesinin pek ihtimaller içinde olmadığını, sadece yine de uzun vadede Bitcoin ile rekabet edebileceğini öne sürdü.

Bu arada Ethereum geçtiğimiz ay ve yıl süresince artış oranı göz önüne alındığında  Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Yazı kaleme alınırken Ethereum son 30 gün içinde %64 ve son 12 ayda %610 artmış durumda. Bitcoin ise son 30 günde %44, son bir yılda ise %273 arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.