Bitcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Coinbase’den 500 Milyon Dolarlık Kripto Para Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto borsası devi Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Coinbase’in 500 milyon dolar tutarındaki bilanço fonlarını Ethereum (ETH) , Bitcoin (BTC) ve ek olarak belirtilmemiş “proof-of-stake varlıklarına” ve merkezi olmayan finans (DeFi) tokenlerine yatırma planlarıyla ilgili  konuştu.

Armstrong, Twitter üzerinden yaptığı duyurusunda, şirket planlarını bir blog yazısında doğrulayarak üç aylık karının %10’unu kripto para alımlarına yatıracağını açıkladı.

Fakat Armstrong, bu hamlenin şirketi büyük seviyede nakit paraya dayalı modelinden daha da uzaklaştırabileceğini ima ederek şunları yazdı:

“Kripto ekonomisi olgunlaştıkça bu oranın artmaya devam etmesini umuyorum. Umarım süre içinde bugün hala bir karışım olan işimizin büyük kısmını kripto ile yürütebiliriz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Güvenilir Kripto Para Borsası Nasıl Seçilir?

CEO, Coinbase’in yönetim kurulunun “yatırım politikalarında bir değişim yapmayı” kabul ettikten sonrasında harekete geçtiğini söylemiş oldu.

Şirket, satın alımlarda “nakit para ve nakit benzeri varlıkların 500 milyon dolarlık kısmını yatırmayı taahhüt ettiğini” yazdı. Şubat ayında Amerikan düzenleyicilerine meydana getirilen bir başvuruya göre, şirket halihazırda küçük miktarlarda Stabilcon ve belirtilmemiş altcoinlere ek olarak Bitcoin ve Ethereum alımları gerçekleştirmiş oldu.

Bitcoin Treasuries verilerine göre firmanın kasasında halihazırda 4.487 BTC (yazı kaleme alınırken 211.4 milyon dolar civarında) bulunuyor.

Şirket, muhtemelen uzun süredir kriptoda olan insanların dikkatini çekmek suretiyle tasarlanmış bir hamleyle hissedarlara ve müşterilere bu satın alımın bir reklam projesi olmadığı konusunda güvence vermeye çalıştı

Coinbase Japonya'Nın Kapılarını Resmi Olarak Açıyor!
Coinbase Japonya’Nın Kapılarını Resmi Olarak Açıyor!

Coinbase Japonya’nın kapılarını Resmi Olarak Açıyor!

“Biz uzun vadeli yatırımcılarız ve yalnızca bir varlığın platformumuzdan de-list edilmesi benzer halde belirli koşullar altında elden çıkaracağız.”

Şirket, satın alımlarının “müşterileriyle herhangi bir çıkar çatışmasını önlemek için borsadan uzakta gerçekleştirileceğini” de sözlerine ekledi.

Bu haber New York’taki finans piyasaları için birazcık geç gelmiş olabilir, sadece Cuma günü işlemler başladığında şüphesiz ki tüm gözler borsanın hisse fiyatlarında olacaktır. Bununla birlikte Nasdaq verilerine göre, hareketli kripto fiyatlarının hisse fiyatını nerede ise %1.6 artışla 258 doların üzerine çıkarmasıyla birlikte Coinbase haftayı iyi tamamladı.

Şirket ek olarak bu hafta yan kuruluşu Coinbase Japonya’nın kapılarını resmi olarak açması ve Doğu Asya bölgesinde bir alım satım platformu açan ilk Kuzey Amerikalı kripto borsası olduğu haberiyle de desteklendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.