Kripto RehberEditörden Seçmeler

Acala Coin (ACA) Nedir? ACA Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında gelişmekte olan blok zincirlerden biri olan Polkadot’un kilit ürünlerinden biri olan Acala Coin, peş peşe listelendi ve işlem hacmi yüksek bir seviyeye ulaştı. Acala Coin projesi, geleceği ve hangi kripto para platformlarından alıp satacağı hakkında her şeyi rehberimizde bulabilirsiniz.

Kurucu ve Kuruluş Yılı: Jiang Fuyao, Antonia Chen, Bette Chen, Bryan Chen, Su Ruitao / 2019
Blockchain: Polkadot
Toplam Arz: 1 Milyar
Dirleşen Arz: Bilinmiyor
Piyasa Değeri: Bilinmiyor
En Düşük Fiyat: güçlü>0,152639 dolar
Maksimum fiyat: 3,10 dolar
Proje amacı: Merkezi olmayan finans düşük ücretli işlemler ve sabit dolarlık AUSD geliştirme entegrasyonu.
Kullanım alanları: DeFi ve Web3.

Acala Coin (Aca) Nedir? Aca Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

Acala Network Nedir?

Acala, son gelişen blok zincirlerinden biri olan Polkadot’un merkezi olmayan finansal ağı ve likidite merkezidir. Ekim 2019’da kurulan Acala, DeFi’yi hedefleyen ölçeklenebilir, Ethereum uyumlu Layer 1 akıllı sözleşme platformudur. Yerleşik likidite ve hazır finansal ile optimize edilmiştir. uygulamalar. Merkezi Olmayan Stablecoin (aUSD), DOT Liquid Collateral (LDOT) ve Ethereum Virtual Machine (EVM) ile Acala, geliştiricilere Ethereum’daki en iyi ağ kapasitesine ve Substrate’ın tam gücüne erişime izin veirir.

Bu proje sayesinde, yüksek faizli DOT tabanlı varlıklar ve türevler, Polkadot’ta merkezi olmayan sabit paralar, Polkadot ekosistem varlıkları ve Bitcoin, Ethereum ve daha fazlasından zincirler arası varlıklar edinebilir ve kazanabilirsiniz.

Acala’nın zinciri DeFi için özelleştirilmiştir ve geliştiriciler tarafından talep edilen yeni özellikleri entegre etmek için çatallanma olmadan yükseltilmeye devam edilebilir. Örneğin, zincir üzerindeki  “keeper’lar”, riski daha iyi yönetmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için protokolleri veya kullanıcı sürtünmesini azaltmak için hemen hemen her tokene ödenebilen işlem ücretlerini otomatikleştirir. Polkadot’un ağırlığa dayalı ücret modeli, işlem karmaşıklığı ile pek değişmeyen küçük bir gas ücretine sahiptir.

Acala Network, Polkadot ademi merkeziyetçi finans ekosisteminde (DeFi) güçlü bir varlığa sahiptir. Protokol, borç verme, ödünç alma ve stake etme dahil olmak üzere birden fazla DeFi ürünü ve hizmeti sunarak Polkadot’un kullanıcı deneyimini, en düşük gaz ücretlerini ve genel ölçeklenebilirliği garanti eder. Bu finansal uygulamalar iki ana protokol kullanır: Homa ve Honzon. Homa, tokenize taahhütlü bir likidite protokolüdür ve Honzon, zincirler arası bir stabilcoin protokolüdür. Acala ayrıca, yerel bir yönetişim ve hizmet varlığı olan ACA tokeni temel alan kendi otomatik piyasa yapıcısı (AMM) merkezi olmayan borsasını (DEX) ve merkezi olmayan yönetim yapısını da sürdürmektedir.

Acala Doları olarak bilinen stabil kripto para birimi (aUSD), Acala ağının yerleşik programlanabilir çekirdeklerinden biridir. Acala, diğer şebekelerin ihtiyaç duyduğu bazı gazların ticaretini yapıyor. Acala stablecoin’in temel amacı, ölçekleme çözümlerini ve diğer ağlar ve ekosistemlerle birlikte çalışabilirliğinin alanını yaymaktır. Acala’nın stabilcoin’i (aUSD), Polkadot ağı ve Substrate teknolojisi tarafından desteklenmektedir ve yüksek güvenlik, zincirler arası yetenekler ve çoklu teminat desteği gibi benzersiz özellikler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Proje, 5 büyük Web3 vakfından ve Grayscale ana şirketi Digital Currency Group, Polychain Capital, Pantera Capital ve Coinbase Ventures dahil olmak üzere büyük kripto fonlarından yatırımlar sağladı.

Acala Coin Nedir

Acala Token (ACA) Nedir?

Ağustos sonu, Eylül başında Acala Token’ın büyük ilgi gören bir ICO süreci vardı. Acala Ağı, Polkadot parachain olarak çalışan, EVM uyumlu bir DeFi akıllı sözleşme platformudur. ACA, platformun yerel tokenidir ve stablecoin’leri basmak, işlem ücretlerini ödemek, yönetime katılmak ve stake ve likidite madenciliği yoluyla ödüller kazanmak için kullanılabilir.

ACA Token Nereden ve Nasıl Alınır?

Tokenin dolaşımdaki arzı ve piyasa değeri şu anda bilinmiyor, maksimum arz 1 milyar. Son zamanlarda ACA Token, Binance, Gate.io, MEXC ve KuCoin gibi büyük kripto para platformlarında da piyasaya sürüldü. Kullanıcılar, bu borsalardaki hesaplarını kullanarak kripto para birimini USDT, BUSD, BTC vb’dir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.