HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Son Zamanların Popüler Altcoin’i TRON, Binance Chain’i Gölgede Bırakabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların popüler altcoin’i TRON, Binance Chain’i gölgede bırakabilir. Yıllardır Türk kripto yatırımcılarını kendine çeken bu altcoin, Binance Chain’den daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip durumda. Peki Bu altcoin güvenilir mi? Son zamanlardaki düşüşe rağmen, BNB rekabete karşı kendini korumayı başardı.
Fiyatı, özellikle Bitcoin ile karşılaştırıldığında, 0.01 bariyerinin üzerinde görünüyor. işte tüm detaylar.

Binance Chain’i Geçebilir

DefiLlama verilerine göre TRON, DeFi ekosisteminde büyüyor ve şu anda toplam kilitli değer açısından yalnızca Ethereum ve BSC’nin (BNB) ardından üçüncü en büyük blockchain olma potansiyelinde. TRON, 5,8 değeri ile  Binance Chain’in 6,9 milyar dolarlık TVL’sine yaklaşmış durumda bulunuyor.

Tron Buyuyor

Aylık yüzde 41,33 kazançla TRON, kripto para piyasalarındaki genel TVL düşüşüne kafa tutmuş durumda.
Ayrıca, güç kaybettikten sonra son yedi gün içinde yüzde 33,23 kazanan rakiplerinin diğer yönünde hareket ediyor. Piyasa düşüşüne rağmen, TRX’in fiyatı önemli ölçüde düşmedi, bu da Mayıs ayının Tron için iyi bir ay olduğunu gösteriyor. Buna karşılık, DeFi endüstrisi geçen ay yaklaşık 90 milyar dolarlık likidite kaybetti ve en iyi blockchain TVL gücü Terra UST olayının ardından büyük ölçüde hasar gördü. Mevcut TVL’de Tron, Avalanche ve Solana gibi popüler  layer1  çözümlerini geride bırakıyor.

Tron’un Yükselişine Ne Sebep Oldu?

Yeni algoritmik stabilcoin USDD, TRON’un TVL’sindeki artışına katkıda bulundu. 28 Mayıs’ta resmi USDD Twitter hesabı, faaliyete geçtiği ilk ayda toplam USDD arzının 600 milyonu aştığını bildirdi. TRON’un kurucusu Justin Sun, mevcut yükseliş sırasında önemli duyuruların yapılacağını açıklıyor. Tron’un kurucusu Justin Sun, şirketin belki de en olumsuz özelliği. Sun, büyük duyurularla beklentileri artırdıktan sonra çok daha zayıf haberler vererek toplumu sık sık hayal kırıklığına uğratıyor. Ayrıca, kendi kripto para borsasında (Poloniex) USDD’ye %40’a kadar APY vaat ediyor ve bu, UST’nin %20 APY’sine benzerdir.

Justin Sun Mujde

UST’nin başarısı, Terra krizinden önce yatırımcıların LUNA’ya olan ilgisini artırmıştı. TRON, aynı popülerlik seviyesine ulaşma umuduyla 5 Mayıs’ta USDD’yi piyasaya sürmüştü. CoinMarketCap verilerine göre USDD şu anda 603 milyon dolarlık piyasa değeri ile piyasa değeri açısından 73. sırada yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.