Bitcoin Haberleri

Bitcoin Yükselişe Geçti, Kripto Hisseleri ABD’de Yükselişte!

Kripto para piyasası, Çarşamba'dan Cuma'ya kadar süren bir yükseliş dönemine tanık oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Çarşamba’dan Cuma’ya kadar süren bir yükseliş dönemine tanık oldu. Bitcoin (BTC), hafta sonunda kârını koruyarak piyasanın en büyük kripto parası olma özelliğini sürdürdü.

Bitcoin, 900 milyar doları aşan piyasa değeriyle Cumartesi öğleninde 47 bin doların üzerinde bir seviyede tutunmayı başardı. Son 24 saat içinde %1 değer kazanan BTC, an itibarıyla 47 bin 150 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Btc Bitcoin Grafik 1

En büyük akıllı sözleşme blokzinciri olan Ethereum’un kripto parası Ether (ETH) de benzer bir durum sergiliyor. Son 24 saatte %0,67 yükselen ETH, Cumartesi öğleninde 2 bin 500 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto Hisseleri Cuma Günü Öne Çıktı

ABD hisse senedi endeksleri, haftanın son seansında karmaşık bir seyir izledi. Dow Jones (DJI) %0,14’lük bir düşüşle 38 bin 671 puana gerilerken, S&P 500 (SPX) %0,57 artışla 5 bin 26 puana ulaştı. Kripto şirketlerinin çoğunlukla işlem gördüğü Nasdaq borsası ise %1’lik bir yükseliş kaydetti.

Eth Ether Fiyat

Cuma seansında Nasdaq’da kripto bağlantılı şirket hisseleri öne çıktı. Coinbase hisseleri %7’lik bir yükselişle 142 dolara kadar tırmandı. ABD’li Bitcoin madencisi CleanSpark’ın CLSK kodlu payları ise bir günde %32 değer kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu gelişmeler, kripto para piyasasının ve özellikle Bitcoin’in ABD hisse senetleri piyasasında önemli bir etkiye sahip olduğunu gösteriyor. Kripto para yatırımcıları ve şirketlerinin artan ilgisi, kripto para birimlerinin giderek daha fazla kabul görmesiyle birlikte piyasanın büyümesini destekliyor.

Clsk 2024 02 10 12 11 41 1A245

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.