Altcoin HaberleriHaberler

Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 10 Şubat 2024

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta oldukça hareketli bir dönem yaşadı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta oldukça hareketli bir dönem yaşadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), haftaya sakin bir başlangıç yapsa da haftanın ortasında büyük bir yükseliş gerçekleştirdi. 7 Şubat tarihinde başlayan bu yükseliş, BTC’nin kısa sürede 42,800 dolar seviyesinden 47,250 dolara kadar çıkmasını sağladı. BTC’nin yüzde 10’luk bu yükselişi, altcoin’ler için olumlu bir etki yarattı.

BTC’deki yükseliş, birçok altcoin’in de direnç noktalarını kırmasına yardımcı oldu. Özellikle majör coin’ler arasında önemli yükselişler yaşandı. 6 Şubat tarihinde kripto para borsalarında listelenen Dymension (DYM), haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. DYM, listelendikten hemen sonra ortalama 4.8 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı ve büyük bir ilgi gördü. Kısa sürede 7.5 doların üzerine çıkmayı başaran DYM, yatırımcıların dikkatini çekti.

Bitcoin’in Yükselişi ve Altcoin’lerin Hareketliliği Devam Ediyor!

Tüm bu piyasa süreçlerinin ardından, hafta sonuna hareketli bir başlangıç yapan altcoin’ler hangileri oldu? İşte günün öne çıkan kripto paraları:

Günün Yükselen Kripto Paraları

Son 24 saatte en fazla yükselen coin’ler listesinde Bonk (BONK) birinci sırada yer aldı. BONK, yüzde 21.42’lik bir artış göstererek zirveye oturdu. İkinci sırada yüzde 14.45’lik artışla Pendle (PENDLE) yer alırken, üçüncü sırada yüzde 13.11’lik artışla Immutable (IMX) bulunuyor. Dördüncü sırada yüzde 12.75’lik artışla Sui (SUI) ve beşinci sırada ise yüzde 10.02’lik artışla Helium (HNT) yer aldı. Bu altcoin’ler, son 24 saat içinde değerlerini en çok artıranlar olarak dikkat çekti.

Yükselen Kripto Paralar 10 Şubat 2024

Günün Düşen Kripto Paraları

En çok düşen coin’ler listesinin başında ise Pyth Network (PYTH) yer aldı. PYTH, son 24 saatte yüzde 4.69’luk bir düşüş kaydederek zirveye yerleşti. Onu takip eden isim ise yüzde 4.52’lik bir düşüşle Dymension (DYM) oldu. Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında yer alan BitTorrent (BTT), yüzde 3.83’lük bir düşüş yaşadı. Diğer taraftan Stacks (STX) yüzde 3.75 ve eCash (XEC) de yaklaşık yüzde 2.89 oranında düşüş kaydederek kaybedenler listesine dahil oldu.

Düşen Kripto Paralar 10 Şubat 2024

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.